Acun AK Partili mi cevap verdi

Acun AK Partili mi cevap verdi
Programlarıyla adından sıkça söz ettiren Acun, hakkında çıkan iddialar hakkında "Ben ne AK Partiliyim, ne de Fethullahçı" ifadelerini kullandı.

Yaptığı programlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, merak edilen "AK Partili misin, Fathullahçı mı?" sorusuna cevap verdi.

"NE AK PARTİ'LİYİM NE DE FETHULLAHÇI"

60 milyon vererek TV8'i satın alan ve kısa sürede en çok izlenen ilk 3 kanal arasına sokmayı başaran Acun Ilıcalı, İnternethaber'den Hande Aydemir'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Bir ara sizin Fethullahçı olduğunuz söyleniyordu. Bundan haberiniz var mı?" sorusuna yanıt veren Ilıcalı, "Beni bir şekilde bir yere konumlandırma çabasını görüyorum. Bir grup AK Partili olduğumu zannediyor. Ben Ak Partili değilim. Fethullahçı olduğumu söylediler. Fethullahçı da değilim" yanıtını verdi.

İşte Acun Ilıcalı'nın konuya ilişkin yaptığı değerlendirme;

Sorulduğu zaman söylüyorum. Ama ortalığa çıkıp devamlı şucu değilim, bucu değilim diyecek halim de yok. Ama bilen zaten biliyor. Ben defalarca söyledim. Benim Ak Parti ile hiç bir alakam yok. AK partili değilim, bir bağım da yok. Ama ben Cumhurbaşkanımızı sevdiğimi söyledim diye, odadan vay AK Partili... O başka bir şey bu başka bir şey. Yani ben bir insanı sevebilirim... Çok komik şeyler yaşıyoruz.

"BİR İNSAN ATEİST OLABİLİR"

Bu şirkette biz inan şurada çalışan 250 kişi var bir kısmı Dominikte şu an ama, ben kimin ne görüşte olduğunu bilmiyorum. Ama bilsem de hiç bir şekilde kalben ona karşı bir şey hissetmem. Bir insan ateist olabilir, CHP'li olabilir, bu insan bu şirkette çalışabilir. Benim arkadaşım olabilir. Biz beraberiz, şunu bir türlü yaşayamadık, niye yaşayamıyoruz onu da bilmiyorum. Hepimiz ayrı düşünelim.

"CUMHURBAŞKANI'NI SEVİYORUM"

Ben Cumhurbaşkanı'nı seviyorum. Bunun için beni suçlamak kadar aptalca bir şey olabilir mi? Ya da ben niye seni suçlayayım. Birbirimizi niye suçluyoruz. Ben oruç tutarım da bizim şirkette tutan da var tutmayan da var. Sen tutmazsın, bu beni niye ilgilendirsin. Bu senin iyi insan olmanla alakalı değil ki. Ben şuna bakarım, iyi insan olsun, iyi niyetli olsun, yalan söylemesin, samimi olsun. Ama bunların insanın düşüncesi ile alakası yok ki. bugün sizinle aynı görüşte olan insan iyi insan olamaz mı? Doğruyu hep biz mi biliyoruz. Ben mi en doğruyu biliyorum. Benim de fikirlerim yanlış olabilir. Ben hiç kimseyi ne sordum. Gezi olayları oldu, bizden 20 kişi Gezi Olaylarına gitti. Halen bizimle beraber çalışıyorlar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum