Survivor dokunulmazlık kim kazandı? Elemeye kalan isimler...

Survivor dokunulmazlık kim kazandı? Elemeye kalan isimler...
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak merak konusu. Kıyasıya rekabetin devam ettiği Survivor dokunulmazlık kim kazandı bu hafta merak konusu. İşte detaylar...

Atakan Arslan'ın ödül Oyunlarında neden yer almadığı ortaya çıktı. Survivor'ın dün yayınlanan bölümü heyecanlı bir ödül oyununa sahne oldu. Davit Guetta konserine gitmeye hak kazanan taraf, 10'a 7'lik skorla ünlüler takımı oldu. Sunucu Alp Kırşan, ödül oyunu öncesi Atakan Arslan'ın, oyun parkuruna neden yer almadığını açıkladı.

ATAKAN 48 SAAT GÖZETİM ATINDA OLACAK

Alp Kırşan, "Doktorumuz Metin Kuş, Atakan'ı 48 saat gözetim altında tutmak istedi. Bu yüzden bugün burada olamıyor. Doktorumuz onay verdiği anda yanınızda yerini alacak" ifadelerini kullandı.

Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı, geçtiğimiz günlerde oyun sırasında başına aldığı sert darbe nedeniyle herkesi korkutmuştu. Atakan, sakatlığı nedeniyle takım arkadaşlarıyla birlikte Amerika ödlüne gidememişti.

ATAKAN ARSLAN KİMDİR?  

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana bir çok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.[kaynak belirtilmeli] Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.
2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SURVIVOR 27 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler Gönüllüleri 10’a 7’lik skorla mağlup ederek konsere gitmeye hak kazandı. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler zorlu ödül oyununda dünyaca ünlü David Guetta’nın canlı performansını dinlemek için mücadele ettiler. Fransız DJ ve prodüktör David Guetta 1980 ve 90’larda kulüplerde DJ’lik yaptıktan sonra Gum Productions’ı kurmuş ve ilk albumü Just a Little More Love’ı 2001’de bu şirketin etiketiyle piyasaya sürmüştür. Ardından Guetta Blaster (2004) ve Pop Life (2007) albümlerini piyasaya çıkaran David Guetta son olarak 2009’da One Love adını taşıyan dördüncü stüdyo albümünü yayımladı.

Survivor Atakan oyunlarda neden yok?

'Survivor 2016' yarışmasında Atakan Arslan'ın, son ödül oyununda yer almama nedeni ortaya çıktı.

Survivor'ın dün yayınlanan bölümü heyecanlı bir ödül Oyununa sahne oldu. Davit Guetta konserine gitmeye hak kazanan taraf, 10'a 7'lik skorla ünlüler takımı oldu. Sunucu Alp Kırşan, ödül oyunu öncesi Atakan Arslan'ın, oyun parkuruna neden yer almadığını açıkladı.

SURVIVOR'DA BUGÜNE KADAR YAPILAN TÜM SMS VE OY SIRALAMA SONUÇLARI

İşte TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 17 Mayıs Survivor gönüllüler oy sıralaması;

1.Damla Can
2.Serkay Tütüncü
3.Gizem Kerimoğlu

TV8 yan ekran uygulamasından yayınlanan 10 Mayıs 2016 SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

-Avatar Atakan
-Yunus Günçe
-Ezgi Avcı

12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.