Survivor kim elendi belli oldu! İşte o isim

Survivor kim elendi belli oldu! İşte o isim
Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ünlülerden yarışmaya kim veda edecek merak konusu. Survivor kim elendi yarın akşam belli olacak. İşte elemeye kalan isimler...

Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık Oyununda Gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü çıkmış olduğu 5 oyunda da kazanan taraf oldu. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Ünlüler’de eleme yapıldı ve iki ismin adı söylendi. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler’de konsey’de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih’in adı eleme için söylendi. 3.eleme adayı Nagihan oldu

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM YATTARA OLDU!

Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara’nın adını söyledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Durum 9-6 iken Yunus Günçe ve Serkay karşı karşıya geldi. Serkay daha önce oynadığı tüm oyunları almış ve finalde de kazanmak için çıkmıştı. Serkay, Yunus Günçe’yi mağlup etti ve kazanan taraf Gönüllüler oldu. 29 Mayıs Survivor’da ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı 10-6 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZ YUNUS GÜNÇE!

Yunus Günçe ise oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolye sahibi oldu. Yunus Günçe’nin kimi eleme adayı olarak göstereceği merak konusu oldu. Atakan bireysel dokunulmazlık oyunu oynamadı. Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi Avatar Atakan, sağlık durumundan ötürü bu hafta dokunulmaz sayılacak. 

Acun Ilıcalı, Ünlüler konseyini başlattı ve Atakan ile Semih arasındaki gerilim yükseldi. Atakan, Semih Öztürk’ün kulis yaptığını söyledi. Atakan ve Semih Öztürk birbirlerine karşı düşüncelerini iletti. Atakan, Semih’in iyi niyetli olmadığını söyledi. Ünlüler takımı iyice gerildi.

ÜNLÜLERDE KRİTİK SMS OYLAMASI!

Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini istediği, elenmesini istediği kişinin ismini yazdı, daha sonra da bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Yunus Günçe bir isim söyledi. 

Ünlüler takımında gerilim iyice arttı ve adada kimin eleme adayı olacağı belli oldu. Ünlüler takımında Atakan ve Yunus Günçe dokunulmazdı. Yunus Günçe, Semih’i yazdı, Atakan, Semih’i yazdı, Semih Öztürk, Nagihan’ı yazdı, Nagihan Karadere ve Yattara’nın kimi yazdığı gösterilmedi.  29 Mayıs Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Semih Öztürk oldu ve Semih Öztürk Ünlülerde ilk gitme adayı.

SEMİH ÖZTÜRK AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Semih Öztürk; “Ya kısmet, bayağıdır potaya girmiyordum. Üç kişiden birini söyleyecek Yunus Günçe de birini söyleyecek. Ben tek başıma gümbür gümbür devam ediyorum. Bence herkes kendi işine baksın biraz, benim kafam çok rahat, potalardan hiç korkmuyorum, yazabilen yazsın zaten. Semih Öztürk nelerle mücadele etti şimdiye kadar, bunlar çerez diyorum. Değişiklik oldu” diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE KİMİ SÖYLEDİ, NAGİHAN MI YATTARA MI?

Acun Ilıcalı önce sebebini sonra da kimi söyleyeceğini Yunus Günçe’ye sordu. Yunus Günçe; “Konseyleri meydan okuma yeri olarak görmüyorum. İntikam alma gibi duygularım da olmuyor, şimdi söyleyeceğim ismi bir intikamla söylemeyeceğim. Sadece söyleyeceğim ve anlatacağım gerekçelerini de. Ben kendisiyle konuşmuyorum aslında, kaç hafta oldu konuşmama kararı. Baş harfi Y kendisi sarışın. Bu aralar elbette olağanüstü günler geçirdik, bu ödüllerde bir yakınlaşma oldu. İlk kelimeyi eden ben olmadım. Ziyanı yok, bazı şeylerin esnemesinde sorun yok. Çok şık ve topuklu ayakkabı gibi ödüllerdi, bazı şeyleri topluyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben Yattara diyorum. Eyvallah” dedi ve İbrahim Yattara ikinci eleme adayı oldu.

İBRAHİM YATTARA ŞAŞIRMADI!

Yattara; "Acun bey ben böyle bir şey bekledi. Ama hiç problem yok, ben geçen isim söyledi kızdı bana Yunus. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum, bugün Yunus benim ismimi söyledi ben kızmadım. Az önce Yunus dedi bizle konuşmuyor, tabii okey ben kabul ediyor ama iki gün önce bizle oyuna geldi. O gün kendisi geldi bana Yattara ne olursun dizini bu oyunda unut dedi. Ama bugün konuşmuyorum diyor, ben saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

SEMİH ÖZTÜRK VE İBRAHİM YATTARA ELEME ADAYI!

Konseyde ismi en çok yazılan isim Semih Öztürk oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmaz olduğu için Yattara’yı söyledi ve 29 Mayıs Survivor’da eleme adayları belli oldu. 

SURVİVOR'DA SİGARA GÖRÜNTÜLERİNE AÇIKLAMA

Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8’in patronu Acun Ilıcalı açıklamada bulundu.

Survivor’da bu hafta yayınlanan bölümündeki bir görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.