Herkese tatil

Herkese tatil
Günümüz hayat şartlarında tatil artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Yoğun iş hayatı, çocukların okul ve sınav stresleri her geçen gün artmıştır.

Yoğun iş hayatı, çocukların okul ve sınav stresleri her geçen gün artmıştır. Üç beş gün bile olsa gidip bir yerlerde güzelce dinlenmek gerek.  Tatil demek deniz, güneş, kum, acık büfe yemekler, animasyonlar vs. demektir. Ailece keyifli üç beş gün geçirmek ise artık hiç bu kadar kolay olmadı. Ailemle yapacağım tatilde tercih kriterlerim İslami oteller den yanadır mı diyorsunuz! Öyle ise tam istediğiniz gibi bir tatil için seçeneğiniz artık daha fazla. Hemen hemen her bölgede hem ailenize hem de cebinize uygun oteller bulmak artık sizin tercihinize kaldı. Bu tatil ailecek güzel anılar biriktirdik diyorsanız demek ki en doğru yerdesinizdir.

Gittiğiniz otel de evinizde olmanın rahatını hissedebiliyor musunuz? İslami tatil  seçeneğimiz ise evimizdeki gibi mescidi olan, bayan erkek ayrı havuzu ve plajı bulunan, yemekleri leziz, çocuklarım için eğlenceli ve hangi yaş gurubu olursa olsun çocuklarımla gittiğimde unutulmaz bir tatil geçirmek demek.  İslamın gerektirdiği tarzda yaşarken yine bu tarzda tatil yapabilmek demek.  Mutfağın da yenilmesi helal olan gıdaların bulunması ve alkollü içeceklerin olmaması gibi İslam kurallarına uygun birçok özelliği barındırması demek. Zaman azaldı, http://www.islamoteldetatil.com istediğiniz bütçe ve bölge de uygun tatili siz ve aileniz için bulur.

Hizmetler

Bu konsepte sizlere hitap eden harika bir otelden bahsedeceğim. Antalya kumluca da yer alan İslami otellerden Şah iin Paradise hotel. Çok geniş bayan komplekslerine sahip. Havuzları, aqua parkı, etrafı tamamen çevrili plajı, çocuk havuzu, kum havuzu, yeşil alanı, spa ve masaj bölümleriyle kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Odalardaki konforu ile güne dinlenmiş bir şekilde başlayacaksınız. Ailenizle harika bir kahvaltıdan sonra havuz plaj sizi bekliyor olacak. Çocuklarınız için çocuk kulübü bulunmaktadır. Su sporlarının yanı sıra bayanlara özel disko bulunmaktadır. İsterseniz tek başınıza ya da ailenizle gönül rahatlığı içerisinde keyifle bir tatil yapmak istiyorsanız adresiniz belli. Doğasıyla, konforuyla, tarzıyla şimdi tatil zamanı. Ne duruyor sunuz?    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.