Tatlıses o iddialara cevap verdi

Tatlıses o iddialara cevap verdi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses katıldığı iftar yemeği sonrası sağlık durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

 

 

Katıldığı iftar yemeğinde, gayet neşeli ve sağlıklı görünen İbrahim Tatlıses, son dönemde yaşadıklarını ve sağlık durumunu sevenleriyle paylaştı.

Şarkıcı İzzet Yıldızhan, geride bıraktığımız hafta katıldığı bir programda İbrahim Tatlıses hakkında konuşmuş, sağlık durumunun yeni bir albüm çıkarmak için uygun olmadığını söylemişti. Konuyla ilgili yorum yapmayan Tatlıses, dün yaptığı açıklamalarla adeta İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.

Sözlerine İslam aleminin Ramazan ayını kutlayarak başlayan İbrahim Tatlıses, sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Sağlıklıyım, iyiyim, herkes mutlu olsun. Beni sevenleri sevindirmek için mücadele ediyorum ve mücadeleme de devam edeceğim. Lütfen bunu yanlış anlamayın. Böyle gösterdim ki iyi olduğumu bilin. Bugün havaalanında iki adım attım.

Baktım biri geçti koluma. Dedim 'sen beni nasıl biliyorsun?' o da 'kötürüm gibi yürüyemiyor biliyordum' dedi. Ben de dedim ki 'yürüyebiliyorum rahat ol.' Kimse benim yanıma yanaşırken kolumdan tutmasın.

"ALLAH'IN VERDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR"

Allah özel uçak verdi, villa verdi, ses verdi ki dünyanın en güzel sesi, bir de şöhret verdi. İnsanların yüreğine sevgimi koydu. Bunların hepsi güzeldi. Ee bunu verince mi güzel değil? Allah'ın verdiği her şey güzeldir. Yatalak olanlar var.

Yürüyorum, konuşuyorum, çocuklarımla muhabbet ediyorum, eşimi dostumu ziyaret ediyorum. Bundan güzel bir şey var mı? Biliyorum bana açsınız ama bende size açım. Ancak sizi yersem karnım doyar. Ama muhabbetle."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.