Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm nefesleri kesti!

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm nefesleri kesti!
Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan dolu sahnleriyle izleyenleri ekrana kilitledi. Her bölümde ayrı bir heyecan olan Kurtlar Vadisi Pusu 299. son bölüm ile sezon finali yaptı...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölümü ile bu akşam sezon finali yapıyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm sezon finali nefes kesiyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu'da Gölge, Polat'ın mekanına baskın düzenliyor!


KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta sezona veda ediyor. Sezon başında Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'yi kadrosuna katarak büyük ses getiren Kurtlar Vadisi Pusu'da gerilim devam ediyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalinde neler yaşanıyor?

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. BÖLÜM ÖZETİ

Gölge, Polat'a karşı büyük bir operasyon başlatıyor! Gölge ve Polat'ın karşılaşmasında galip kim olacak?

Polat, Gölge’nin Anadolu’ya yaptığı baskını öğrenir ama oraya gittiğinde artık çok geçtir. Konsey, Gölge’ ye kurmayı istediği Babil Devleti’ne karşılık başarması gereken büyük görevi açıklar.

Zeynep, Yusuf’la ilgili büyük sırrından dolayı Konsey’in karşısındadır. Bu sırada Fehmi’nin de bu sırrı öğrenmesine neden olacak sürpriz bir mektup ortaya çıkar. Gölge, hayalindeki Babil Devleti için adamlarını toplar ve ona verilen görev için harekete geçer. Henüz toprağa verdiklerinin acısını yaşayamadan yeni acılarla yüzleşen Polat, ekibiyle birlikte Gölge’nin üssünü basar.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Sık sık kanal değiştiren 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin, gelecek yıl Kanal D'de yayınlanmaya devam edeceği ileri sürüldü.

Show TV'de yayın hayatına başlayan, ardından Kanal D, ATV, star TV ve TNT'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi, geçtiğimiz sezon yeniden Kanal D'ye dönmüştü. Fenomen dizinin önümüzdeki sezon hangi kanalda yayınlanacağına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; reyting rekortmeni dizi, önümüzdeki sezon da Kanal D ekranlarında olacak. Bu sezon istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan Kanal D yönetminin, 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu elden kaçırmak istemediği ve önümüzdeki sezon için Pana Film ile ön anlaşma imzaladığı öne sürüldü.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümünde, Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar! Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

KURTLAR VADİSİ PUSU HİKAYESİ VE KÜNYESİ

İlk bölümü 15 Ocak 2003’te yayınlanan Kurtlar Vadisi, 2007 yılından itibaren Kurtlar Vadisi Pusu adıyla ekran macerasına aralıksız devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu yayınlandığı ilk günden beri “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla Perşembe günleri Saat 20.00’de ekrana geliyor… Dizi, Türk Televizyonculuk tarihinin kendinden en çok bahsettiren yapımı olurken, aradan geçen uzun yıllara rağmen bu özelliğini hala sürdürüyor. Dizide, Polat Alemdar ve ekibinin Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesi anlatılırken, kendi hayatını ülkesine adayan bir adamın zorluklarla dolu mücadelesi ortaya konuyor…

YAPIMCI: Pana Film
YÖNETMEN: Doğan Ümit Karaca
SENARYO: Pana Yazım Grubu
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Selahattin Sancaklı
OYUNCULAR:  Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Ali Buhara Mete (Akif), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Emin Olcay (Ömer Baba), Tuncer Salman (Sagir Hokka), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Küçük Mete), Halil İbrahim Kalaycıoğlu (Zülfikar Ağa), Selahattin Bel (Raskoln), Murat Aydın (Baltazar), Burak Sevinç (Timur), Naşit Özcan (Brandon), Ertuğrul Şakar (Yasin), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Cansu Kanlıkaya (Doktor Gaye), Doğa Sakarya (Elif), Mauro Martino (Profesör Martin), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Nevin Efe (Semra Aymar), Esra Şengünalp (Aynura), Bilgehan Birincioğlu (Talha), Alim Muzaffer (Uygur)

Defne Samyeli kimdir?

Defne Samyeli (d. 17 Mart 1972, İstanbul), Türk haber sunucusu, köşe yazarı, program sunucusu ve oyuncu.İstanbul'lu Amiral babası Haluk ve otelcilik eğitimi almış Adana’nın Ramazanoğulları Ailesi’nden gelen annesi genç Sendegül’ün ilk çocuğu olarak doğdu[3]. Bir yıl sonra erkek kardeşi Suhan doğdu. [1] 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.[4]

Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur.[5] Milliyet Gazetesi'nde röportajlar gerçekleştirerek köşe yazarlığı yapan Defne Samyeli gazete ile 03 Ocak 2015'te yollarını ayırmıştır.[6] Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.