Survivor kim elendi? İşte cevabı

Survivor kim elendi? İşte cevabı
Survivor kim elendi sorusu yarın akşam yanıt bulacak. Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor bu hafta kim elendi merak konusu. Gönüllüler takımından kim gidecek? İşte detaylar...

TV8 ve ekranların seyir zevki en yüksek yarışma programı Survivor 2016’nın 95. bölümü seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yarışmanın son haftalarına yaklaşırken kritik bir dokunulmazlık oyununa çıktılar.

Survivor elenen isim Yunus Günçe oldu

 

Survivor'da oldukça önemli bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da heyecan dolu yarışlara sahne olan dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merakla bekleniyordu ve kazanan takım belli oldu. Şimdi Survivor'da kaybeden takım aralarından bir ismi eleme potasına çıkaracaklar. Peki Survivor 2016'da kim elendi sorusu nasıl yanıt bulacak. İşte Survivor 2016'da eleneme potasına giren isim ve yaşanan gelişmeler

Survivor 2016 yeni bölümde geçtiğimiz akşam Dokunulmazlık Oyunu yapılmadı ve ödül oyunu oynandı. Yeni bölümde yarışmacılar Ödül için parkura geldiler ve su dolu zorlu parkurda kıyasıya mücadele verdiler. Pazar akşamları Survivor'da Dokunulmazlık Oyunu yapılıyordu. Dün akşam ise Dokunulmazlık Oyunu oynanmadı ve Ödül Oyunu oynandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı geçtiğimiz hafta da oyunları kaybederek Efecan'ı elemek zorunda kalmışlardı. Bu hafta da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı Damla'nın dokunulmaz olmasından dolayı, Serkay veya İbrahim ikilisinden birini eleme potasına sokmak zorunda.. Survivor'da gönüllüler takımından gitme adayı olarak İbrahim'in ismi çıktı. Yarın akşam çıkacak diğer aday ile birlikte eleme potası belli olacak ve SMS oylarında en düşük oyu alan yarışmacı adaya veda edecek.

NAGİHAN'I KORKUTAN ŞAKA!

Survivor'da oynanan son oyunların ardından Atakan, Nagihan'a yaptığı şaka ile takım arkadaşının yüreğini ağzına getirdi. Atakan, Yunus ve Nagihan barakada sohbet ederken bir anda arkadan yaklaştı ve Nagihan'ı korkuttu. Çığlık çığlığa olduğu yerden fırlayan Nagihan daha sonra tebessüm ederek bu şakayı hoş karşıladı. Atakan'da arkadaşının elini vurduğunu ve canı yandığını görünce 'kusura bakma' diyerek son haftalarda sürekli gergin olan ortamı yumuşattı. 

ÜNLÜLER TAKIMINDA SULAR DURULMUYOR
Survivor yeni bölümleri ile ekranlara gelirken yarışmacıların oyunlarda gösterdiği performanslardan çok adada ki birbirleri ile olan tartışmaları dikkat çekiyor. Son bölümlerde de Ünlüler Takımında Nagihan ile Yunus arasında yeni kriz patlak verdi. Yunus Nagihan'ı bencillikle suçlarken Nagihan ise takım arkadaşını oyunları kazanamadığını ve onun yüzünden sayılar verdiğini belirtti.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da Ünlüler ve Gönüllüler aileleri ile telefonda görüşmek için oldukça zor bir parkurda mücadele verdiler. Son yarışta Serkay ve Semih karşılaştı ve mücadeyi Serkay kazandı. Bu sonucun ardından Gönüllüler Ünlüler’i 10’a 6’lık skorla mağlup etti ve aileleri ile doyasıya hasret giderdiler. Görüşmede duygusal anlar yaşandı. Oyunu kaybeden Ünlüler ise iletişim oyunlarını kazanamamaktan dert yanarken Atakan ailesinden özür diledi.

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Büyük finale sayılı haftalar kala Ünlüler ve Gönüllüler hayatlarının en kritik dokunulmazlık oyunlarından birine çıktılar. Çok zorlu bir parkurda ellerinden geleni yapan iki takımdan Ünlüler, oyunu 10-7’lik skorla kazandı. Oyun sonrası bir tarafta sevinç hakimken diğer tarafta ise hayal kırıklığı yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.