Ümit Özdağ’a büyük şok!

Ümit Özdağ’a büyük şok!
MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’a seçim bölgesi Gaziantep’ten destek gelmedi.

MHP Gaziantep il binasında gerçekleşen basın açıklamasında MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Genel Merkezin belirlediği 10 Temmuzdaki kurultaya katılacaklarını söyleyerek, “Masrafları tamamen helal olan, bayramdan sonraki ilk pazar 10 Temmuzda liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve teşkilatlarımızın davetine uyarak, tam kadro Ankara Arena stadında olacağız. Bu bayrağı düşürmeyeceğiz, oyunu bozacağız” dedi.

“MUHALİFLER LÜKS OTEL TUTUP UÇAK BİLETİ ALIYOR”

Muhaliflerin kaynağı belirsiz para harcayıp tek kişilik oteller tuttuğunu iddia eden Taşdoğan, “Ülkücü Milliyetçi Hareket’in kıymetli üst kurul delegelerine her gün mesajlar çekilmekte ve çağrıda bulunulmaktadır. Bu çağrılarda oteller tutulduğu, tek kişilik odalar ayarlandığı, konaklamaların lüks otellerde yapılacağı, araçlar hazırlandığı, uçak biletleri ayarlandığı bilgileri de tarafımıza gelmektedir. Otellere mahkum ettiğiniz partimizin her biri, Türk Milletinin aşılmaz kalesini temsil eden Ülkücü kadroları, bu programlara davet ederken bu organizasyonun finansmanın, daha açık ifadeyle parasının kaynağı nedir? Bu kaynaklar nereden akmaktadır? Çeşitli örtülü ödeneklerden mi sağlanmaktadır? Paralel veya Parabol kaynaklarınız nedir? ” ifadelerini kullandı.

"ÜMİT ÖZDAĞ MHP MİLLETVEKİLİ DEĞİLDİR"

Taşdoğan, Ümit Özdağ’ın MHP’nin değil, Gaziantep’in milletvekili olduğunu söyleyerek, "Ümit Özdağ Gaziantep Milletvekilidir, MHP’nin değildir, dolayısıyla Ümit Özdağ Gaziantep’in 12 milletvekillinden biridir. Bu vekiller Gaziantep’e ne hizmet veriyorsa o da o hizmeti verir" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.