"MHP kurultayı Türk mahkemeleri tarafından onaylanmıştır"

"MHP kurultayı Türk mahkemeleri tarafından onaylanmıştır"
Milliyetçi Hareket Partisi Çağrı Heyeti Başkanı Ali Sağar, "Kurultayımızın meşruiyeti Türk mahkemeleri tarafından tescil edilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla kurultayımızın toplanması ve alacağı kararlar yasaldır, meşrudur ve yerindedir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kurultayı başladı. Çağrı Heyeti Başkanı Ali Sağar, heyet olarak mahkemenin verdiği kararın uygulanmasını için görev yaptıklarını kaydederek, adaletten sapmayacaklarını ifade etti. Sağar, "Türk adaleti tarafından verilen görevi tarafsız bir şekilde yerine getireceğiz. Kimse şüphe etmemelidir ki, bugün bu salondan çıkacak karar her ne olursa olsun saygı duymak ve kabul etmek zorundadır. Başta Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere Türk kamuoyu bu konuya bu hassasiyetle yaklaşmalıdır. Burada toplanan kurultayımızın meşruiyeti Türk mahkemeleri tarafından tescil edilmiş ve onaylanmıştır. Dolayısıyla kurultayımızın toplanması ve alacağı kararlar yasaldır, meşrudur ve yerindedir" dedi.

Kurultay başlamasından sonra MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Sağar konuşurken salona geldi, Akşener ile birlikte salona giren bazı partililer "Başbakan Meral" sloganları atarken, salondaki diğer partililer de Akşener taraftarlarını protesto etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.