Şeyma Korkmaz kimdir?

Şeyma Korkmaz kimdir?
Dizi oyuncusu Şeyma Korkmaz kızkardeşi T.Kyı sokak ortasında bıçaklayan kişiye saldırdı. Peki ekranların sevilen dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz hakkında detaylar haberimizde...

Eskişehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki T.K.’yı sokakta bıçakla yaraladıktan sonra kendini de bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S., tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliye önünde T.K.'nın dizi oyuncusu kız kardeşi Şeyma Korkmaz, zanlıya saldırdı. Polisler genç kadın ve babasını güçlükle durdurdu.

Vişnelik Mahallesi Park Sokak’ta geçen Cuma günü meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih S., bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisinden ayrılan, aynı işyerinde desinatör olarak çalışan T.K.’yı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Bir çocuk annesi T.K., ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken Fatih S. de olay yerinin birkaç sokak ilerisine park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçaklayarak intihara kalkıştı. Polisler tarafından araç içerisinde bulunan Fatih S. ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

T.K.’nın hastanede tedavisi devam ederken, Fatih S. bu sabah taburcu oldu. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Fatih S. yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde T.K.’nın babası şüpheli Fatih S.’ya saldırdı. Polisler babayı uzaklaştırırken, bu kez T.K.’nın dizi oyuncusu kız kardeşi Şeyma Korkmaz şüpheliye saldırdı. Şeyma Korkmaz'ı araya giren polisler şüphelinin yanından uzaklaştırdı. Şüpheli Fatih S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Şeyma Korkmaz, 'Beni Affet' dizisindeki Feride rolüyle tanınıyor. 

SEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Şeyma Korkmaz (20 Aralık 1988, Eskişehir), Türk oyuncu.Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.