İsveç Belçika maçı skor kaç kaç bitti?

İsveç Belçika maçı skor kaç kaç bitti?
İsveç Belçika maçı için heyrcan dorukta. Taraftarlsr büyük bir merakla ve heyecanla bu maçın başlamasını bekliyor. Peki İsveç Belçika maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte maç detayları...

İsveç ve Belçika daha önce 14 kez karşılaştı. İsveç beş kez, Belçika ise yedi kez galip geldi. İsveç, Belçika'ya toplam 30 gol atarken, Belçika daha fazla maç kazanmasına rağmen 22 gol atabildi. İsveç ve Belçika büyük turnuvalarda bir kez karşılaştı. Euro 2000'deki maçta Belçika, Bart Goor ve Emile Mpenza'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

İSVEÇ 0-1 BELÇİKA

İsveç ve Belçika'nın son altı maçında en son Euro 2000'de iki taraf da gol atmayı başarmıştı. Diğer beş maçın dördü 2-0'lık skorlar ile biterken, diğer maç golsüz beraberlikle sonuçlandı. İsveç ve Belçika arasında oynanan ilk sekiz maçta, maç başına 5,1 gol atıldı. İsveç, Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı son yedi maçın beşini kaybetti ve bu yedi maçta sadece bir kez kalesini gole kapattı. Zlatan İbrahimovic, Euro 2016'nın ilk iki maçında isabetli şut atamadı ve takım arkadaşlarına kilit pas atmayı başaramadı.

İsveç Belçika maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

İsveç Belçika maçı bu akşam saat 22:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV 2 ve TRT Spor kanallarından canlı yayınlanacak

Romelu Lukaku, Belçika formasıyla son altı maçta altı gol attı. Belçika, ikinci maçta İrlanda'yı 3-0 mağlup ederek, büyük turnuvalardaki en farklı galibiyetini egale etti (1970 Dünya Kupası'nda El Salvador'u 3-0 yenmişlerdi.

MUHTEMEL 11'LER

İsveç: Andreas Isaksson, Martin Olsson, Erik Johansson, Victor Lindelöf, Andreas Granqvist, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Sebastian Larsson, Kim Kallström, John Guidetti, Zlatan Ibrahimovic.

Belçika: Thibaut Courtois, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Toby Alderweireld, Thomas Meunier, Yannick Carrasco, Kevin de Bruyne, Moussa Dembele, Axel Witsel, Eden Hazard, Romelu Lukaku.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.