Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de kanaat önderleri ile iftar buluşmasında konuştu.

Tüm Anadolu hangi meşrepten olursak olalım kardeşçe yaşamak için bedelini hep birlikte ödediğimiz topraklardır. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmayı amaçlayan bir oyun oynanıyor. Hiçbir ayrımcılığa maruz kalmadan yüzlerce yıl boyunca aynı medeniyet çınarı altınca varlığmızı sürdürüdük. Tüm düşmanlara karşı terimiz terimize kanımız kanımıza karışa karşa mücadele ettik. Kim derki bu coğrafyada sömürgecilik yapıldı. Vallahi yalan söylüyor. Sorunlar sıkıntılar elbette yaşanmıştır. Ama bu sorunların hiç biri bir mezhebe bir gruba yönelik olmamıştır.

TÜRKİYE EN HUZURLU ÜLKEDİR

Tüm eksikliklerine rağmen bu topraklarda kurduğumuz devletkler en müreffeh devletlerdir. ; Bugün Almanya'da olanları duydunuz. Fransa'da olanlar biliyorsunuz. Terörü savunmak mümkün mü?Vatan topraklarımızın bütünlüğüne yönelik çok ciddi tehditlerle karşı karşıyayız. Tüm eksiklerine hatalarına rağmen Serlçuklu,Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti devleti yine en huzurlu en refah devlettir.

Teröre karşı amansız mücadele sürdüren Türkiye'ye karşı çıkınca bu bela bumerang gibi gelir sizi bulur demiştik. İşte bugün haklı olduğumuzu gördüler. Eğer sen terörü korumaya devam edersen daha beter günlerle karşılaşacaksınız.

BELEDİYECİLİKTEN MEMNUN MUSUNUZ

Hep birlikte ülkemize sahip çıkmalıyız. Terör örgütleri bu ülkenin daha iyi günlere kavuşması gibi bir amacı yoktur. Hepiniz Doğu illerinde yaşıyırsuınuz. Yapılan belediyecilikten memnun musunuz? Güneydoğu'ya gittiğim zaman belediyelerin içler acısı durumunu görüyorum.

Onlar eline geçen parayı 'Ben dağa nasıl ulaştırırım, Kandil'e nasıl ulaştırırım?' bunun gayreti içerisindeler ama bugünler onların iyi günleri, onu söyleyeyim. Bunların bedelini ödeyecekler ve devlet bütün bunların arkasını hassas bir şekilde takip ederek, bunlara gerekli olan bu bedeli ödetecektir. Çünkü tüyü bitmemiş yetimin hakkını, sen terör örgütlerine çeşitli hilelerle gönderemezsin."

COĞRAFYAMIZI KANA BULUYORLAR

Dünyada tüm gücünü acıdan alan karanlık bir ittifak vardır. İnsani ve iktisadi kölelik vardır. Ülkemizi bu ülkelerin taşeronluğu altında taciz edenler insanlığı köleleştirmenin derdindeler. Türm terör örgütlerinin aynı yöntemleri izlediğini aynı senaryoyu izlediğini görüyoruz. Baskı ile sindirme ile evlerinden ettikleri insanların evine kendi taraftarlarını yerleştiriyorlar. Basit bir oyunla coğrafyamızı kana bulamaya devam ediyorlar. DAEŞ içindeki yabancı teröristlerin hangi ülkelerden geldiklerini sizler de biliyorsunuz. PKK içerisindeki bu yabancı güçleri de biliyorsunuz. Bu insanların ne işi var bu terör örgütünün içinde? Mesele buülkenin meselesi ise Bu terör güdümündeki partinin ülke dışında ne işi var?

CİZRE İLE İLGİLİ YALANLARI ÇIKARACAĞIZ

Cizre ile ilgili uranmadan bir kitap çıkarışlar. Terörün buraları yakıp yıktıklarını iddia ediyorlar. Terör örgütü Kürt halkına eziyet ederken devletin müdahalesi ile karşılaşmışlardır. Ama bunlar kendi yedikleri haltları devlete atarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Siz yaptıklarınızdan böyle sıyrılacağınızı mı sanıyorsunuz? Dünyanın gözü kör mü zannediyorsunuz?

Yurt dışında aynı yalanları pazarlamaya çalışanlar karşısında diplomatlarımızı bulacak. Hiçbir yalan karşılık bulmayacak.

Operasyonların yapıldığı 11 İlçe ve 1 ilde çalışmalar başlayacak. Bölgedeki gelişmeler sadece bölge halkının değil milletimizin tamamının meselesidir.

Kuru toprak vatan olmaz, şehit kanlarıyla yoğrulursa vatan olur. Biribirimiz Allah için seveceğiz. Birbirimizle etle tırnak gibi olacağız. 780 bin metrekare ile bu ülke tek vatandır, devlet içinde devlet asla olmaz.Terör örgütünün gerçek yüzü bölge halkına sürekli anlatılmalıdır. Ülkemiz ve bölgemiz kendi kültürüne yabancı bu yapıdan inşallah kurtarılacaktır.

Lice'de 8 bin kişi ile yapılan operasyonda bütün uyuşturucu tarlaları tenizleniyor. Devlet olarak bu istismarın önüne geçmek zorundayız. Terör örgütüne silah taşıyanlar milletvekili olamaz. Bunlar çok yakında yargı önüne çıkıp hesap verecekler. Belediyelerle ilgili düzenlemeyi Meclis kapanmadan çıkaracağız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.