Survivor elenen isim şok etti

Survivor elenen isim şok etti
Survivor nefes kesen bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Kıbrıs finaline çok az bir zaman kaldı. Survivor bu hafta kim elencek elemeadayları belli oldu. Semih ve Nagihan eleme potasında...

Survivor 2016'da nefes kesen mücadele devam ediyor. Kıbrıs finaline gitmek için kıyasıya mücadele eden Survivor yarışmacıları için son oyunlar.. Dün akşam oynanan eleme oyunununda Survivor'da Semih ile birlikte elemeye kalan aday Nagihan oldu. Bu akşam kritik bir oyun oynanacak. Survivor'da ilk finalist belli oluyor. İşte son yaşananlar.

NAGİHAN Ve semih elenen isimler oldu

Survivor'da dün akşam yaşanan oyun nefesleri kesti. Survivor Kıbrıs finalinde, final koltuğuna oturmak için kıyasıya bir yarış içinde olan yarışmacılar var güçleriyle savaştılar. Survivor'da dün akşam Nagihan oyunu kaybederek Semih ile birlikte eleme koltuğuna oturacak ilk aday oldu. Şimdi gözler bu akşam çevrildi. Survivor'da bu akşamda bir oyun oynanacak ve kaybeden üçüncü isim ile birlikte 27 Haziran'da SMS oylamasına gidilecek.

Semih ve Nagihan'ın şuan eleme potasında olduğu kesinleşti, bir yarışmacı daha oyunu kaybetmesinin ardından eleme koltuğundaki yerini alacak. 

Nagihan sinir krizi geçirdi! Oyunun ardından uzun süre kendine gelemedi...

Final oyununda rakiplerinin gerisinde kalan Nagihan, oyunun ardından uzun süre ağladı.

Survivor finali nasıl gerçekleşecek?

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. 27 Haziran Pazartesi günü Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. O akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi olacak.

SEMİH İLE İLGİLİ SON DURUM!

Survivor’da dokunulmazlık Oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki Hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Oyun sırasında aldığı darbeyle birlikte sol baş parmağında eklem kısmında kırık oluştuğunu söyleyen Semih “Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu.

Başkent Santo Domingo’da yapılan ameliyat iyi geçti. Ancak parmağımda doku zedelenmesi vardı ve fonksiyonel anlamda riski sıfıra indirmek için Houston’da sadece elle ilgilenen çok önemli tıp merkezine gittik. Dünyanın bu konuda en iyi doktorlarından biriyle görüştük. Kendisi ameliyatın başarılı olduğunu ve durumun iyiye gittiğini söyledi” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.