Galatasaray transfer listesinde kimler var ?

Galatasaray transfer listesinde kimler var ?
Sezonun açılmasıyla Galatasaray transfer için harekete geçti. Peki, Galatasaray transfer listesinde kimler var. 2016 yılına bomba gibi girmeye hazırlanan sarı kırmızılı ekipteki son gelişmeler haberimizde...

Galatasaray yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi. Bursaspor'dan Serdar Aziz'i kadrosuna katan Galatasaray önemli oyuncuların peşine düştü. Gelen son dakika transfer haberine göre Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine gelen Martin Caceres'i Galatasaray'a önerdi. Galatasaray son dakika transfer haberleri bu sayfada sizlerle...

GALATASARAY SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ

Galatasaray'a Martin Caceres önerisi

Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine gelen Martin Caceres'i Galatasaray'a önerdi. Galatasaray, Fernando Muslera’nın durumunu konuşmak için çağırdığı menajer Daniel Fonseca’dan futbolcu önerileri aldı.

Sneijder, Telles ve Bruma’dan sonra Muslera’nın menajeri de İstanbul’a çağrılırken, başarılı kaleciyi River Plate ve Tigres gibi kulüplerin istediği dile getirildi. Ayrıca yine Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarında olan Uruguaylı eldivenin her şeye rağmen gönderilmeyeceği iletildi.

Bunun üzerine Fonseca, Florya’daki zirvede Galatasaraylı yetkililere 3-4 Uruguaylı oyuncu önerisinde bulundu. Bunlarla ilgili raporlar sunan menajer, ilk planda Juventus’la sözleşmesi sona eren Martin Caceres’i getirebileceğini iletti.

Chedjou’ya alternatif

29 yaşındaki stoperin bonservisinin olmaması, transferine olumlu bakılmasına neden oldu. Ayrıca yeni sözleşme isteyen ama olumsuz yanıt verilen Chedjou’nun başka bir takıma satılma ihtimalinin belirmesi de Caceres transferinin önünü açıyor.

Yönetim yine de kendilerine sunulan Uruguaylı futbolcuları scout ekibine iletti. İzleme komitesinin futbolcularla ilgili vereceği rapor sonrasında oyuncularla ilgili çalışmanın başlatılacağı dile getirildi.


-

Melo'dan Galatasaray'a haber

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray Yönetimi’ne bir kez daha haber gönderip, “Geri dönmek için ücretimde indirim yapmaya hazırım” dedi.

Cim Bom’un eski Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İnter’de istenmeyen adam ilan edilince, geri dönüşün yollarını aramaya başladı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir kez daha Galatasaray Yönetimi’ne mesaj gönderip, “Geri dönmek için ücretimde indirim yapmaya hazırım” dedi. Sarı-Kırmızılılar’dan en son senelik 2 milyon 750 bin Euro kazanan Melo’nun ne kadarlık bir feragatta bulunacağı belli değil. Ancak Galatasaray cephesinin, Sambacı’ya son çare olarak baktığı ve ön libero alınamazsa, rotanın bu oyuncuya çevrilmesinin gündeme gelebileceği kaydedildi. Melo’nun kendi alternatifi ise Çin ve Katar pazarı. MLS’ten beklediği teklifleri alamayan Brezilyalı futbolcu, iyi para kazanabileceği bir yerde oynamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.