Mahallede esrarengiz ses nöbeti

Mahallede esrarengiz ses nöbeti
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde çalılık alandan gelen esrarengiz bir ses mahalleliye her akşam sopayla nöbet tutturuyor. Kapı ve pencerelerini kapatan mahalleli, sesin nereden geldiğini ise bulamıyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde özellikle akşam saatlerinde başlayan ve çalılık alandan gelen ses mahalleliyi tedirgin ediyor. Yaklaşık 20 gündür gelen ses, zaman zaman artarken mahalleli ise korku dolu anlar yaşıyor. Sesin yılana ait olduğunu iddia edilen mahalle sakinleri, kapı ve pencereleri kapatarak sopayla nöbet tutuyor.

ÇATILARDA GEZİYORLAR
Sesin yaklaşık 20 gündür nereden geldiğini tespit edemeyen mahalle sakinleri, neredeyse her akşam çalılık alanda, çatılarda gezerek sesin kaynağını arıyor. Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile telefonda görüşen mahalle sakinleri yardım istedi. Sabah saatlerinde gelen Körfez Belediyesi’ne bağlı ekipler sesin nereden geldiğini araştırdı. Ancak ekipler herhangi bir ize rastlamadı.

“KORKUYORUZ”
Sesin yaklaşık 20 gündür geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, “Korkudan kapı ve pencere açamıyoruz. Her akşam geliyor. Yılan olduğunu söyleyenler var. Fakat yılan sesine benzemiyor. Çok garip sesler. Etrafa yayılıyor. Ne olduğunu bilsek ona göre bir tavır sergileyeceğiz. İnsan uykusu gibi bir ses” diye konuştular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.