Son Dakika: Atatürk Havalimanı'nda patlama! (Ölü ve yaralı sayısı belirlendi)

Son Dakika: Atatürk Havalimanı'nda patlama! (Ölü ve yaralı sayısı belirlendi)
Atatürk Havalimanı'nda bomba sesleri duyuldu. Son dakika patlama haberi buradan takip edebilirsiniz. Atatürk Havalimanı bomba patladığı söyleniyor olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi...

CNN  Türk Televizyonu'na konuşan bir görgü tanığı, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin otoparkında olduğunu ve aracına bindiği sırada ilk patlama sesinin duyulduğunu söyledi. Kenan bu patlamanın ardından ikinci bir bombanın daha patladığını ve çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini söyledi.

Patlama sonrası havalimanına giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi.
Ayrıntılar gelecek…

Son alınan bilgilere göre 31 kişi hayatını kaybetti

Meclis'te patlamaya ilişkin bilgi veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Havalimanınn dış hatlar girişinde bir terörist önce keleşle etrafı tarayıp sonra kendisini patlattı. 10 civarında şehidimiz var. 20 civarında da yaralı olduğu söyleniyor. Ayrıca havalimanı metro girişinde de bir patlama olduğu bilgisi geldi" dedi.

Son dakika: CNN  Türk Televizyonu'na konuşan bir görgü tanığı, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin otoparkında olduğunu ve aracına bindiği sırada ilk patlama sesinin duyulduğunu söyledi. Görgü tanığı ayrıca 50'ye yakın silah sesi duyduğunu ve patlamanın ardından ikinci bir bombanın daha patladığını ve çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini söyledi. Ayrıca olayların otopark kısmında gerçekleştiğini iddia etti.

Atatürk Havalimanında patlama! Görgü tanığı anlattı
Atatürk Havalimanı'nda patlama meydana geldi. Olayın görgü tanığı patlamanın havalimanının otoparkında meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

Görgü tanığı Ercan Ceyhan, iki kuvvetli patlamanın olduğunu ve yaralıların olduğunu söyledi. Babasını bulmaya çalışan Ceyhan, itfaiye araçlarının da havalimanına geldiğini belirtti. Ceyhan yaralıların bazılarının taksilerle hastanelere gönderildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.