Yemek Odası Takımı Tasarımında Enza Home Farkı

Yemek Odası Takımı Tasarımında Enza Home Farkı
Aileniz ve sevdiklerinizle en güzel yemekleri yedikten sonra unutulmaz sohbetlerinize ortak olan yemek odası takımları, evinizin ferahlığını ve şıklığını arttırırken klasik ya da modern tasarımlarıyla yaşam alanınızın atmosferini de kolaylıkla değiştirebi

Yataş’ın 1976 yılından beri süregelen kalite anlayışını geniş ürün yelpazesiyle sunan Enza Home’un geliştirdiği ürünlere, yurt içi ve yurt dışında bulunan 150 mağaza sayesinde kolaylıkla ulaşabilir, 2000’e yakın model arasından dilediklerinizi seçebilirsiniz.
 

Enza Home ile Yemek Odası Takımında Yepyeni Bir Anlayış

İç dekorasyonunuzda modern ya da klasik tasarım elde etmenin yanı sıra ihtişamlı bir görünüm elde etmek arzusundaysanız, Enza Home’un özenle tasarladığı yemek odası modellerine gönül rahatlığıyla yönelebilirsiniz. Mobilyalarla birlikte, aydınlatma ürünleri ve halı gibi dekorasyon öğelerini beğeninize sunan Enza Home ile evinizi baştan yaratabilirsiniz.

Şıklığı ve kullanım sırasında sunduğu rahatlıkla ön plana çıkan yemek odası takımı çeşitleri yenilikçi çizgileriyle beğeni topluyor. Kimi modellerde bulunan ceviz kaplama yüzeyle etkileyici bir görünüm kazanan ürünler, beraberinde gelen bronz kaplama kulp ve şerit detaylarıyla odanızın estetiğini tamamlıyor. TV ünitesi ile birlikte edinebileceğiniz modeller, lake kaplamalı MDF ile ceviz kaplamanın tarifsiz bütünleşmesine olanak tanıyor. Evinizde yer verdiğiniz mobilyaların ahenkli olmasına dikkat ediyor ve bunun yanında kullandığınız ürünlerde işlevselliğin önemini de göz önünde bulunduruyorsanız, ürünlerde kullanılan yavaşlatıcı menteşe ve ray sistemleri beklentilerinizi sonuna kadar karşılıyor. Yemek odası modellerinde yer alan bu özellikler uzun süreli kullanımlarda mobilyalarınızın ilk günkü gibi kalmasını sağlıyor. Odanızın atmosferini bir anda değiştirebilecek LED aydınlatmalı TV üniteleri, duvara monte edilebilir yapıları sayesinde odanın genişliği fark etmeksizin kullanılabilirlik sunuyor.

Enza Home Sayesinde Yemek Sohbetleriniz Daha Keyifli

Birbirinden şık tasarımlara sahip sabit ve açılır yemek masası alternatifleri Enza Home’un kalite anlayışının güzel birer örneği niteliğindedir. Kalabalık aile toplantılarında kullanım rahatlığı sağlayan açılır masa modelleri, kapalı konumdayken alanın daha etkili ve verimli kullanılmasına yardım eder. Kırılmaya dayanıklı şekilde üretilen cam masalar da evinizin estetik görünümüne büyük katkı sağlar. Birçok modelde yer alan parlak yüzeyler, çizilmeye karşı dayanıklı ve çevreci akrilik malzeme kullanımıyla çocuklu ailelerin de gönül rahatlığıyla değerlendirebileceği ürünlerdir.

Yemek odası takımı içerisinde yer alan konsollar, yer aldığı odaya farklı bir hava katarken sundukları geniş depolama olanaklarıyla, sahip olduğunuz eşyaları kolayca yerleştirmenize imkan tanır. Alışılmış çizgilerin dışına çıkan Enza Home, dizayn ettiği her modelinde farklı çizgilerle herkesin beğenisini kazanacak ürünler ortaya koyar.

Evinizin Nefes Alıp Verdiğini Enza Home ile Hissedeceksiniz

Bazı konsol modellerinde yer alan özel bronz aynalar, bulunduğu ortamı aydınlatırken saray ihtişamını evinize taşır. Günlük yaşantınıza hız ve konfor getirecek düzenleyicili ve bölmeli konsol çekmeceleri, klasik konsol anlayışını rafa kaldırmanıza yardım eder.

Her takıma uygun tasarımlarıyla göz dolduran sandalye modelleri de yemek odası takımınızın şıklığını azami ölçüde arttırır. Sandalye ayaklarındaki özgün motifler, odanızın atmosferini değiştirirken, yer aldığı takıma göre değişik renk ve kumaş özellikleriyle de dikkat çeker. Yemek odası takımına eşlik eden orta ve yan sehpalar, odanızdaki şıklığı tamamlarken, konuklarınızı ağırlamanız sırasında ya da farklı aksesuarları kullanmanız noktasında size imkan yaratır.

Siz de Enza Home’un sunduğu fırsatlardan yararlanarak evinizi baştan aşağı yenileyebilir, sahip olduğunuz mobilyalarla daha mutlu ve huzurlu yaşayabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.