Simport ile Internet Alışverişlerinde Yeni Bir Dönem

Simport ile Internet Alışverişlerinde Yeni Bir Dönem
İnternetten alışveriş yaparak hem enerjinizden hem de zamanınızdan tasarruf etmek istiyor ama bunu kredi kartı kullanmadan mı yapmak istiyorsunuz? Öyleyse Simport tam size göre!

Gelişen teknoloji, alışveriş alışkanlıklarımıza da yenilik getirdi. Internet üzerinden alışveriş, geniş bir ürün yelpazesini önümüze seren; ürün özellikleri, fiyatı ve teslim süreci gibi bilgilere kolaylıkla ulaşabildiğimiz bir platform sağladı. Peki, Simport'u diğerlerinden ayıran özellik ne?

Simport, sizlere senetli alışveriş imkanı sunar. Marka, tam bu noktada avantajlı ödeme seçeneği ile bir adım öne geçer ve kredi kartınızyoksa ya da kullanmak istemiyorsanız size alternatif bir alışverişin kapılarını açar. Üstelik sizden kefil istemez ve 24 aya varan taksit olanağı sunar.

 

Elektronik Aletlerinizi Alacağınız Yeni Adres: Simport

Perakende satış sektöründeki faaliyetlerinin başarısı ile 2008 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında bulunan Simport'un İstanbul genelinde 36 mağazası bulunurken, aynı zamanda internet sitesi üzerinden de 46 ile, kredi kartı ve kefil talep etmeksizin ürün satışı yaparak, seçtiğiniz ürünün kapınıza kadar ulaşmasını sağlar.

Simport, elektrikli ev aletlerinden beyaz eşyaya, televizyondan bilgisayara kadar ihtiyacınız olan tüm elektronik ürünleri ayağınıza getirir. Özellikle, son çıkan yasa sonucu taksitle satışı yasaklanan cep telefonlarının ve diğer bazı ürünlerin de 24 aya varan vadeli ödemeleri ile hayalinizdeki telefonu edinebilmeniz için yanınızda olur. Simport'u tercih ederek yüksek meblağlı telefonların ödemesini kredi kartı ve kefil olmaksızın taksitlendirebilir; bütçenizi zorlamadan dilediğiniz telefona sahip olabilirsiniz.

Yeni evlenenler ya da evini yenileyecek olanlar için de son teknoloji ürünler, cazip fiyat ve taksit seçenekleri sunan Simport, bütçenizi zorlamadan senetle alışveriş imkanıyla ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Yüksek bütçe gerektiren beyaz eşyalardan evinizin vazgeçilmez yardımcıları olan elektrikli ev aletlerine kadar hayatınızı kolaylaştıracak ve kendinize zaman ayırmanızı sağlayacak ürünleri, Simport'un geniş ürün yelpazesinden seçerek kefilsiz senetli alışveriş ile temin edebilirsiniz.

 

Sosyal Medyadan İndirim Haberlerini Takip Edin

Simport’un Facebook sayfasını Simport adresinden takip edebilirsiniz. Böylece yeni gelen ürünler, kampanya ve indirimlerden haberdar olabilir; ihtiyacınız olan ürünü hesaplı fiyatlarla satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

Firmanın sunduğu hizmet kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve kredi kartsız kefilsiz senetli alışveriş imkanlarından yararlanmak; Simport farkıyla tanışmak için, www.simport.com.tr adresini ya da mağazaları ziyaret edebilirsiniz. Hayalinizdeki ürünü uygun fiyata ve kolay ödeme seçenekleriyle edinebilmeniz için Simport'un avantajlarından yararlanabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.