Barış Akarsu kimdir?

Barış Akarsu kimdir?
Geçirdiği trafik kazası sonucu girdiği yoğun bakım mücadelesini kaybedip hayatını kaybeden Barış Akarsu ölüm yıl dönümünde anıldı. Peki Barış Akarsu kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler..

Geçirdiği bir trafik kazası sonucunda 5 gün yoğun bakımda kalan ve 4 Temmuz 2007'de hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Barış Akarsu'yu, tanınan isimlerin yanı sıra, Twitter kullanıcıları da unutmadı.

ÜNLÜ İSİMLER AKARSU'YU UNUTMADI

Barış Akarsu için duydukları üzüntüyü dile getirmeye çalışan yüzlerce insan, #BarışAkarsu hashtagiyle ünlü sanatçıyı andılar. Tanınan isimlerden ise Ceyhun Yılmaz'ın yanı sıra, Yalancı Yarim dizisinden rol arkadaşı Cavit Çetin de hashtage katılım gösterdiler.

BARIŞ AKARSU 9. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu, ailesi ve yakınları tarafından ölümünün 9'uncu yılında memleketi Bartın'da anıldı. 
Doğum günü olan 29 Haziran'da Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu, 4 Temmuz 2007 yılında yaşamını yitiren Barış Akarsu'nun ailesi ve hayranları, Amasra'daki Kültür Park'ta bir araya geldi.
Burada, Akarsu'nun "Islak Islak", "Gözlerin" ve "Amasra" şarkılarını seslendiren grup, Amasra Şehir Mezarlığı'na yürüdü. Törende, sanatçının mezarına karanfil bırakıldı, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Yürüyüşe, "Mekanın cennet olsun canım oğlum. Seni çok seviyorum" yazılı çiçekle katılan anne Hatice Akarsu da gazetecilere yaptığı açıklamada, sevenleriyle oğlunun vefatının 9. yılında bir araya geldiklerini belirtti.

BARIŞ AKARSU KİMDİR?
Cem Karaca’nın Islak Islak şarkısıyla müzik dünyasında önemli bir yer edinen Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya gelmiştir. Eğitimine Amasra’da başlayan merhum şarkıcı ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Lise yıllarında profesyonel yelkencilik sporu ile de uğraşan Akarsu’nun müzik kariyerine başlaması Amasra’ya gelen müzisyenler sayesinde gerçekleşti. Gitar, klavye ve mızıka ile başlayan müzik serüveni Ankara’da bazı barlarda garsonluk ve solistlik yapmasıyla devam etti. Akıllarda Yalancı Yarim adlı televizyon dizisiyle yer edinen Barış Akarsu, 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı şarkı yarışmasında birinci olarak ismini duyurdu.

Ünlü oyuncu Merve Sevi ile başrolleri paylaştığı Yalancı Yarim dizisinde canlandırdığı Tarık karakteri ile milyonların kalbinde yer edinen Barış Akarsu, 28. doğum gününde Bodrum’a giderken yanındaki iki arkadaşıyla birlikte trafik kazası geçirdi. Arkadaşları olay yerinde hayatını kaybederken genç şarkıcı kalbi durmuş vaziyette hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahale sonrası kalbi yeniden çalışan Barış Akarsu, yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini 4 Temmuz 2007 tarihinde kaybederek aramızdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.