Kerem Fırtına kimdir?

Kerem Fırtına kimdir?
Kerem Fırtına kimdir? Kiralık Aşk dizisinde adından sıkça söz ettiren, yakışıklılığı ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Kerem Fırtına kimdir? İşte hakkında detaylar..

Genç şarkıcı, “Kiralık Aşk” dizisinde rol alan oyuncu sevgilisiyle Çeşme’ye gitti. 

Burada Sertab Erener ve eşi Emre Kula ile bir araya gelen ikili, aşklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğrafla duyurdu. Turgut, Fırtına ile romantik pozunu “Anne, ben âşık oldum” notuyla Instagram’ına yükledi. Fırtına da aynı kareyi takipçileriyle yorumsuz paylaştı.   

kerem.jpg

Her sene birbirinden farklı konulara sahip yeni yaz dizileri ile ekranlarda istediğini bulamayan Star Tv bu sene birbirinden renkli aşk dizileri ile yılın en iyi kanalları arasında yarışmaya devam ediyor. Yeni sezona "Kiralık Aşk" dizisi ile merhaba diyen kanal oyuncu kadrosu ve oyuncuları ile izleyiciler ile haziran ayında yayınlanmaya başlayan kiralık aşk dizisinde ismail karakterine hayat veren Kerem Fırtınanın hayatı hakkındaki ayrıntılar alt kısımdan ulaşmaları mümkün olacaktır.

Kerem Fırtına Kimdir ?

23 Eylül 1981 yılında istanbulda doğan oyuncu dizi ve filmlerin en tanıdık simaları arasında yer almaktadır. Eğitim hayatının ilk yıllarını Kenan Evren Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra oyunculuğa merak saran kerem, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olduktan sonra Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl tecrübeli kişilerden oyunculuk eğitimi aldı.Yakın arkadaşının yaptığı oyunculuk başvurusunda tesadüf eseri Kurtlar vadisinde rol almayı başardı.

Hobileri arasında kitap okumak ve Go oynamak ilk sırada yer alıyor.
OYNADIĞI DİZİLER FİLMLER
Kurtlar Vadisi – Eren Eylül/ 2003-2005/ 1-97
Kurtlar Vadisi Terör Eren Eylül 2007/ 1-2
Kurtlar Vadisi Pusu Eren Eylül 2007-2008/ 1-41/
Martılar ve İstanbul (oyuncu, senaryo asistanı)
Üvey Baba (oyuncu)
Oda (oyuncu)
Esrarlı Gözler
Bu Kalp Seni Unutur mu? Devrimci
Konak(film)
Karadayı Savcı Adnan
2015 Kiralık Aşk Dizisi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.