CHP'nin öküzleri bayramı zehir etti, Hükümet seyrediyor

CHP'nin öküzleri bayramı zehir etti, Hükümet seyrediyor
Başkent'in göbeğindeki Öküz bar rezilliği Bayramın 1. gününden itibaren yeniden başladı. CHP'li belediye zihniyetinin gereğini yaparken, devletin diğer önemli birimlerinin rezilliği seyretmesi şaşkınlıkla karşılanıyor.

Başkent'in göbeğinde, aile mahallesinde CHP'li Belediye'nin izniyle işletmeye açılan ve birinin adı Öküz olan barlar, milliyetçi-muhafazakar vatandaşların tepkisine rağmen Bayramda da çevreye zehir saçtı. Belediye CHP'liliğini yaparken, Hükümet'in, devletin ilgili birimlerinin rezilliği seyretmesi tepkileri tırmandırıyor.

Habervaktim.com olarak daha önce de birçok kez gündeme getirdiğimiz üzereBağlantı Ankara Batıkent Kardelen Mahallesi'ndeki  barlar zehir saçmaya devam ediyor.

Hemen yanı başlarında okulların bulunduğu barlara, çevre sakinlerinin önemli bir bölümü tepkili.

Hem okullarla dipdibe, hem de özellikle geceleri geç saatlere kadar yüksek müzik sesi yayarak insanlara rahatsızlık veriyor.

Öküz ve diğer barlarda yüksek sesle müzik yayını saatlerce bitmiyor.

Gelen müşteriler gece saatlerinde,  içkinin verdiği sarhoşlukla bağırıp çağırıp, naralar atıp, ıslıklar çalarak çevreyi rahatsız etmeye tam gaz devam ediyorlar. 

Ramazan ayında kısmen de olsa müzik sesinin düştüğü barlarda, tüm bu rezillikler Ramazan Bayramı'nın 1. gününden itibaren yeniden başladı.

Mahalle arasında ve okul dibinde bar açılması ve buralarda gece yarılarına kadar canlı müzik çalınabilmesine ruhsat veren Yenimahalle Belediye Başkanı CHP'li Fethi Yaşar, o bölgedeki insanların haykırışlarına, isyanlarına rağmen kılını bile kıpırdatmamakta kararlı gözüküyor.

Tepkili vatandaşlar diğer devlet yetkililerinin vurdum duymazlığına ise bir anlam veremiyor.

Tepkilerini, şikayetlerini tüm ilgili birimlere ilettiklerini ifade eden vatandaşlar "Valilik, Kaymakamlık, Milli Eğitim, Emniyet, Bakanlık... Hepsine gittik, hepsi de topu Belediyeye atıyor. Bir ilçe belediyeye söz geçiremiyor mu koskaca devlet?" diye soruyor.

Bir vatandaş ise "Yoksa hükümet yetkilileri işte CHP bu deyip prim kazanmak için mi bu rezilliği ortadan kaldırmıyor, bunu seyrediyor. Başka türlü aklım almıyor. Hem okul dibinde hem mahalle içinde, yanyana bir sürü bar açılabiliyor ve tüm devlet yetkilileri bizim elimizden birşey gelmez, belediye ruhsat vermiş diyor. Bu kabul edilebilir mi? İptal et, ettir o ruhsatı, çok mu zor bu?" diye soruyor.

uuuu.gif

Bölgeden bir vatandaş şunları kaydetti:

"Başkan bu bölgeyi BARLAR SOKAĞI olarak adlandırıyor. Aslında bir söylentiye göre de bu barların 10 m. yanındaki özel okulu kapatıp, yerine büyük bir tane daha içkili mekan yapmayı planlıyor. Eğer bu söylenen de olursa o bölge tamamen içkili mekan olacağa benziyor. Resimde de gördüğünüz gibi okul ile içkili mekanlar arası 10m. bile yok. Aslında olması gereken 100m. Ama ne yazık ki buna da bir kılıf bulmuşlar."

Mahalle sakinlerinin anlatımına göre hemen hemen her gece müzik son ses devam ediyor. Mahalleli her gece, birçok kez polis ve zabıtaya şikayet ettiklerini, ancak karşılık bulmadıklarını dile getiriyorlar. Bunun yanı sıra ara ara silah seslerinin duyulduğu iddaa ediliyor. Bu barların arkasındaki site sakinleri artık bu silah atışlarından dolayı balkona çıkamadıklarını söylüyorlar.

Bölge sakinleri soruyor :  "Bu kadar yaptıklarından sonra seçim zamanı ne yüzle oy isteyeceksin Fethi Yaşar?"

OKUL DİBİNDE ÖKÜZ BAR'IN TORPİLİ KİMDEN?

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.