E-bordro ile maaş sorgulama işlemleri

E-bordro ile maaş sorgulama işlemleri
E-bordro üzerinden maaş dökümünüzü elde etmeniz mümkündür. E-bordro hizmeti ile devlet memurları maaş bilgilerini internet üzerinden öğrenebiliyor. İşte e bordro hakkında detaylı bilgiler..

Ülkemizde geniş çaplı bir ilerleme ve de yoğun bir şekilde takip edilen internet sistemi vardır. Teknolojinin çığır aştığı ve de vatandaşların aktif bir şekilde hazırlamış olduğu sistemlerden yararlanmak üzere biz vatandaşlar ellerimizin altında bulunan internet sektörünü dilediğimiz gibi kullanabiliriz.

e-Bordro sorgulama için tıklayın

Teknik ve de bilimi alanında ki yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşlar olarak bizler de gerekli olan tüm işlemlerimizi artık tek bir merkez üzerinden yapabilir duruma gelmişizdir. İşte bu nedenle vatandaşların aktif bir şekilde kullanıma sahip olduğu internet alanında yapılan bu gelişmeleri hayatımızın pek çok noktasında kullanabiliriz. İnternet ve de beraberinde gelişen bilgisayarlar ve akıllı telefonlar her türlü hizmeti evlerimize ve de ellerimize sunmuştur. Bu nedenle artık bizler aklımıza gelen ve de aslında uzun uğraşlar alan işlemlerimizi yaparken daha kısa bir yollar işlemlerimizi gerçekleştirebilme imkânına sahip oluruz. 

E-BORDRO SORGULAMA İLE NELERİ GÖREBİLİRİM?
Bordrolar bir hesaptaki hareketliliği ayrıntılı olarak gösteren tablolardır. Günümüzde daha çok ücret yahut maaş karşılığı yapılacak ödemenin ayrı ayrı ve detaylı olarak gösterildiği bir cetveli ifade eder. Memur maaşları bordroları da her ayın 14'ünde Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanır. Çalışanlar bu bordroları online ortamdan inceleyebilir. Bu e-Bordro'lara e-Devlet Kapısı'ndan ulaşılırken, çalışanlar burada maaşlarında yaşanan ödemeleri, kesintileri, ek ödemeleri v.s. görebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.