Dolar fiyatları kaç TL oldu? İşte dolar kuru

Dolar fiyatları kaç TL oldu? İşte dolar kuru
Dolar kaç TL oldu? Yaşanan olayların ardından dolarda son durum nedir? Yatırımcılar Dolar fiyatlarını merak ediyor. İşte son dolar ve euro fiyatları...

Ülkemizde olan son olaylar sonrası dolar fiyatlarında ani yükseliş oldu. 16 Temmuz 2016 dolar ve dövizde son durum nedir? Dolar bugün kaç tl oldu? Bugün itibariyle dolar fiyatları İstanbul Kapalıçarşı'da 3,0124 liradan alınan dolar 3,0194 liradan işlem görmekte. Euro fiyatlarında ki durum ise 3,3052 liradan alınan Euro, 3,3740 liradan satılıyor. İşte dolar, euro ve dövizde son durum...

DOLAR FİYATLARI İÇİN TIKLA 

İstanbul Kapalıçarşı'da 2,8940 liradan alınan dolar 2,8960 liradan, 3,2160 liradan alınan euro ise 3,2180 liradan satılıyor. Önceki kapanışta doların 2,9020 liradan, euro ise 3,2150 liradan satılmıştı.

Gelişen ülke borsaları 11 ayın zirvesinde!

Gelişmekte olan ülke borsaları Çin verisinin açıklanmasının verdiği etkiyle de Ağustos`tan beri en yüksek seviyeye ilerledi.

Çin'de beklentiyi aşan veriler ve para politikasında gevşeme olacağı beklentileri riskli varlıklara talebi artırırken gelişen ülke borsaları Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyeye çıktı, para birimleri değerlendi.

Jakarta'daki Yuanta Securities Indonesia'da araştırma müdürü olan Kwie Sjamsudin, Çin'deki büyüme verisi ve gelişmiş ülkelerden teşvik beklentilerinin gelişen ülke varlıkları için olumlu olduğunu belirterek "Bu sene gelişen piyasalar için iyi bir yıl olacak" dedi.

BORSALAR

MSCI Gelişen Piyasalar Endeksi %0.5 artışla 869.88 puan oldu. Endeks son 7 seansta %6.2 yükseldi. Yıllık artış ise %9.5 oldu.

Hang Seng China Enterprises Endeksi Mart'tan beri en iyi haftalık yükselişe ilerlerken Çin'de Şanghay borsası %0.1 düştü, buna rağmen endekste haftalık artış %2.2 oldu.

Jakarta Bileşik Endeksi ülkede ihracatın tahminlerden iyi gelmesiyle %0.6 arttı. Filipinler, Malezya ve Güney Kore borsalarının her biri en az %0.5 arttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.