Fenerbahçe Monaco rövanş maçı ne zaman?

Fenerbahçe Monaco rövanş maçı ne zaman?
Fenerbahçe Monaco rövanş maçı ne zaman merak edilen konular arasında. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçının tarihi belli oldu. İşte Fenerbahçe Monaco rövanş maçı detayları...

Fransa'nın Monaco takımıyla eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçının tarihi belli oldu. Peki Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...
 

FENERBAHÇE-MONACO MAÇI NE ZAMAN?
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile Monaco karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe-Monaco maçı 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın rövanşı ise 3 Ağustos Çarşamba günü oynanacak.
UEFA'dan alınan bilgiye göre, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da İstanbul'da oynanacak ilk karşılaşmanın rövanşı, 3 Ağustos Çarşamba günü TSİ 21.45'te, Monaco'daki II. Louis Stadı'nda yapılacak.

ERTUĞRUL TAŞKIRAN: "TAKIM OLARAK HAZIRIZ"
Kaleci Ertuğrul Taşkıran, Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını söyledi. Yeni bir sistem denediklerini ve takım olarak hazır olduklarını belirten Ertuğrul, Monaco karşısında iyi sonuçlar alıp iyi geçirdikleri kamp dönemini taçlandırmak istediklerini ifade etti.

Sparta Prag karşısında zorlu bir maç oynadıklarını ve rakibin agresif oynadığını söyleyen Ertuğrul, "Önümüzde iki önemli maç var. Takım olarak hazırız. Yeni bir sistem deniyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah iyi sonuçlar alıp iyi geçirdiğimiz kamp dönemini taçlandırmak istiyoruz" dedi.
"Hazır hissetmemden daha önemlisi sahada verdiğim mesaj" diyerek sözlerini sürdüren başarılı file bekçisi, "Her zaman hazırım. Önemli olan bu şansı yakalayabilmemdi. Monaco karşısında eğer ben oynarsam takımım ve camiam için elimden geleni yapacağım. Önemli olan o maçları kazanmamız" diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında, 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fransa ekibi Monaco ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri, 22 Temmuz Cuma günü satışa çıkacak.
Biletler yarın Yüksek Divan Kurulu, Kongre Üyelerine ve Temsilci Üyelere (En fazla 2 bilet), 23-24 Temmuz tarihinde ise FB kart sahiplerine ve Fenercell abonelerine (1 adet bilet) satışa çıkacak. Fenerbahçe - Monaco maçının biletleri 25 Temmuz'da ise genel satışa sunulacak.

Satışların sadece www.passo.com.tr üzerinden satılacağı açıklandı.

Bilet fiyatları şöyle:

OKUL AÇIK: 120 TL
MİGROS TRİBÜNÜ: 120 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST H-I BLOK: 200 TL
FENERIUM ALT H-I BLOK: 265 TL 
FENERIUM ALT G BLOK: 315 TL
FENERIUM ALT F BLOK: 355 TL
FENERIUM ALT E BLOK: 370 TL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.