Cuma mesajları kısa ve en güzel anlamlı sözler!

Cuma mesajları kısa ve en güzel anlamlı sözler!
22 Temmuz Cuma mesajları burada sizler için hazırladık. Her hafta olduğu gibi yine Cuma mesajlarına sitemizden ulaşabileceksiniz. İşte en anlamlı Cuma mesajları kısa ve anlamlı sözler...

Cuma mesajlarına buradan ulaşabilirsiniz. Cuma mesajlarını sevdiklerinizle paylaşmak için haberimize göz atın. Haftanın en önemli günü olan mübarek cuma gününde en güzel, anlamlı, kısa ve resimli cuma mesajlarının en yenilerini sizin için hazırladık.

Cuma Mesajları (Cuma günü mesajları) siz değerli takipçilerimiz için bu sayfada toparladık. Peki Cuma gününün diğer günlerden ayrıcalığı nedir? Cuma günü, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bundan dolayı ki Cuma gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki: '' Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de selametle geçer. '' (İmam-ı Gazali) İşte Bu hayırlı günde sevdiklerinize, akrabalarınıza, eş ve dostlarınıza gönderebileceğiniz en güzel cuma mesajları'nı bir araya getirdik. İşte En Güzel Cuma Mesajları 2016...

CUMA MESAJLARI

Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma… Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl… Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
- Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar
- Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.
- Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.
- Allah'ım, 'kin, kibir ve kim ne der' hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Cumamız mübarek olsun.
- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
- Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.
- Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.
- Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.
- Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

 "-Bir güzellik yap kendine. Sadece sahip olduklarını düşün, mutlu ol onlarla. Bırak sahip olamadıkların üzülsün senin olamadıklarına.." {Şems-i Tebrîzî} Hayırlı Cuma'lar..
» Ya Rabbi, Dert verdiginde sabredecek, Dermân verdiginde şükredecek imân nâsip eyle. . . Cumanız mübarek olsun.
» Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanınız bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Cumanız Mübarek olsun!

» "SÜKÜRLER OLSUN" NE Büyük Özgürlük ALLAH'a Kul Olmak, Ne Büyük Seref Muhammed'e Ümmet Olmak, Ne Büyük ikram Bir cumaya daha nail olmak ... "HAYIRLI CUMALAR"
» Hz. Mevlana der ki: Dostlarini daima vefa ile hatirla...!!! Arayan sen ol, bulan sen; taniyan sen ol, kucaklayan yine sen...!!! Kula vefasi olmayanin, Hakk'a vefasi olmaz...!!! ...!!!Selam ve dua ile... HAYIRLI CUMALAR
» Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

» Cuma`nın yüzü suyu hürmetine, Açılmasını dilediğin tüm kapıların Açılması duâ`sı ile. Cuma'mız mübarek ve hayır olsun.
» Zengin olan ALLAH'tır (cc). Bizim zenginliğimiz ALLAH'tandır. Gönül zenginliğimizi arttır Ya Rabbi! Hayırlı cumalar
» Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. 'Mevlana' Hayırlı Cumalar.
» Allah'ım "bizi doğru yola ilet" amin hayırlı cumalar
» Ve aşk..uzanmaktır kirli dünyadan arş-ı alaya ve demektir secdede; sübhane rabbiyel ala.Cumanız Mübarek Olsun.Selam ve Dua ile

» Hz. Muhammed s.a.v çıplak ayakla namaz kılmazdı.. hayırlı cumalar
» Hz. Muhammed s.a.v suyu oturarak içer ve 3 yudumda bitirirdi.. hayırlı cumalar
» Farz ibadetlerden sonra, Allah yanında amellerin en sevgilisi bir müslümanın kalbine sevinç koymaktır. Hz.Muhammed s.a.v. hayırlı cumalar..
» Allah'ım seni seviyorum, verdiğin nimetlere şükürler olsun! Hayırlı cumalar
» "ALLAH sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar.O ancak kalplerinize ve işlerinize bakar." Hz. Muhammed s.a.v.Cumanız mübarek olsun

CUMA GÜNÜ SÜNNETLERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.