Terörist Başı etrafa pislik saçtı

Terörist Başı etrafa pislik saçtı
Hain darbe girişimiyle Türkiye’yi kana bulayan FETÖ lideri pislik saçıyor. Yabancı haber kaynaklarına konuşan FETÖ lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nefret kustu.

Hain darbe girişimiyle Türkiye’yi kana bulayan FETÖ lideri pislik saçıyor. Yabancı haber kaynaklarına konuşan FETÖ lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nefret kustu. Hakaret ve iftiralarını sürdüren terörist başı “Uygunsuz bir yere gidiyordu ailesine ihanet şeyiyle.” diye konuştu. 

fotogaleri-002.gif

 Yabancı gazetecinin "Erdoğan'ın karakterinden bahsedebilir misiniz?" sorusuna akıl almaz cevaplar veren terörist başı Gülen şunları söyledi:

"Bazı rahatsızlıkları var. Bir tanesi; baş aşağı bir yere gideceği zaman çok ciddi bir mesele onu açıkça söylemeyeceğim terbiyem müsaade etmiyor buna. Uygunsuz bir yere gidiyordu ailesine ihanet şeyiyle. Daha hiç bir şey olmadan evvel. Ben komşusunu gece yarısı uyardım. Git dedim oraya gitmesin. Hiçbir şey olamaz önü kesilir dedim. Böyle bir şeyi bildiğimden dolayı benim hep ölmemi hatta geçer geçmez siz inanır inanmazsınız; bunu da erbabı bilenler söylüyor. Ölümüm için 10 defa büyü yaptılar. Fakat ben ölmedim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum