Spiritüalist Sayik Erol Tangut'tan şok FETÖ yorumu

Spiritüalist Sayik Erol Tangut'tan şok FETÖ yorumu
Spiritüalist Sayik Erol Tangut, Fethullah Gülen'in şeytanlaştığını, ona inananların da zamanla şeytan tarafından çarpıldığını söyledi. Tangut "Bunlardan seansa aldığımız insanlarda şeytan musallatına rastladık” dedi.

Spiritüalist Sayik Erol Tangut, darbe girişimiyle ülkeyi kan gölüne çeviren FETÖ'cülerle ilgili birbirinden ilginç yorumlarda bulundu. Fethullah Gülen'in şeytanlaştığını, ona inananların da zamanla şeytan tarafından çarpıldığını söyledi. Tangut "İnsanlık tarihinde belki de bu kadar büyük bir lanetlenme ve bu kadar büyük bir cinnet geçirme olmamıştır" dedi. Tangut "Bunlardan seansa aldığımız insanlarda şeytan musallatına rastladık” dedi.

"Spiritüalist" Sayik Erol Tangut, darbe girişimiyle ülkeyi kan gölüne çeviren FETÖ'cülerle ilgili birbirinden ilginç yorumlarda bulundu. Tangut "Bunlardan seansa aldığımız insanlarda şeytan musallatına rastladık” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, alçak darbe girişiminin ele başı FETÖ lideri Fethullah Gülen hakkında "Üç harflilerle yapıyor bu işi. Bana da altın gibi değerli bir metal ve cevşen vermişti" demişti.

Gökçek'in bu sözlerini habervaktim olarak "Spiritüalist" Sayik Erol Tangut'a sorduk. Büyü, sihir ve metafizik olaylarla yakından ilgilenen bir isim olan Sayik Erol Tangut, FETÖ ve şeytan hakkında Habervaktim’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sayik Erol Tangut, “Sayın Gökçek’in açıklamasında geçen metal cevşen bölümüne katılmıyorum. Gökçek, bu olayın içinde 3 harflilerin olduğunu doğru teşhis etmiş ve bu terör örgütünün içindeki bütün mensuplarında bir şeytan çarpması olduğunu görmüştür. Çünkü biz o örgütün içerisinden seansa aldığımız insanlarda şeytan musallatına rastladık. Cinlerin bu işin içinde olduğunu biliyoruz fakat bu insanlara muska dağıtmak ya da metal dağıtmak şeklinde 3 harflileri kullanmak mümkün değil!” dedi.

İNSANLIK TARİHİNDE BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Tangut şöyle devam etti: “Gökçek’in teşhisi kısmen doğru ve yerindedir. Gerçekten bir cin musallatı ve şeytan çarpması korkunç bir şekilde cereyan etti. Belki de insanlık tarihinde bu kadar büyük bir lanetlenme ve insanların bu kadar büyük bir cinnet geçirmesi oluşmamıştır.”

AİLELER FETHULLAH GÜLEN’İN BEDDUASIYLA ÇARPILDI

Sayik Erol Tangut'un habervaktim.com'a yaptığı açıklamlr şöyle: “O cemaat içerisinde metal kolyelerin çıkışı Fethullah Gülen’in bedduasından sonra başladı ve ailelerde bir çarpılma gerçekleşti, insanlar çarpıldılar. Nasıl çarpıldılar? Bu tarz olaylarda hüküm vermek veya net bir şey söylemek için kesinlikle Kur’an-ı Kerim’i kaynak yapmak gerekiyor. Kur’an bize şeytanların musallat olması hakkında Şuara Suresi 221-222. ayette Kur’an bize haber veriyor: “Size, o şeytanların kime indiğini haber vereyim mi? Onlar, günaha, iftiraya düşkün olan herkesin üstüne inerler.” Yani yalancı insanlara inerler diyor bu ayet. Şeytanların insanlara musallat olması ve insanların bedenlerine hakim olmaları için insanların günaha düşmeleri, iftiracı ve yalancı olması gerekiyor. Bir insan eğer bir günaha düştüğünde iftiracı ve yalancıysa şeytan o insana musallat oluyor.”

set0-copy.jpg

FETHULLAH ŞEYTANLAŞTI

 “Biz iki yıl önce hükümet hakkındaki lanetlemeler gerçekleştiğinde, iki sene içerisinde cemaat üzerinde taş üstünde taş kalmayacak, cemaat darmadağın olacak demiştik. Çünkü bu insan, İslam’da kesinlikle olmaması gereken kebairi, büyük bir laneti işledi. Mümin insanlara lanet ve beddua okudu. Bu beddua ve laneti İslami açıdan incelediğimizde, mümin mümine lanet okuyamazken, Kur’an güzel söz söylemeyi emrederken o zincirden çıktı. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) “Mümin lanet edici olamaz” hadisinin karşısına çıktı ve çok büyük bir lanetleme yaptı.

 “Şeytan ilk şeytan olmadan önce meleklerin arasında Azazil ismiyle yaşarken melekler onun yanına geliyor ona diyorlar ki, “Ey Azazil! Yakın zamanda içimizden birisi lanetlenecekmiş biz Levh-i Mahfuz’da böyle bir yazı gördük.” Azazil meleklerden bunu duyduktan sonra meleklere dönüp, “Ey melekler! Korkmayın! O bela size gelmez” diyerek kendinden emin bir şekilde belanın ondan başka herkese gelebileceğini düşündü. Fethullah ellerini kaldırıp beddua ve lanet okuduğunda o kadar kendinden emindi ki, o lanetin kendisine ve cemaatine gelmeyeceğini cemaatinin haricinde herkese gelebileceğini ilan etti. Yani şeytanın, ‘o lanet bana gelmez’ dediği eminliği gösterdi. Yani bir nevi şeytanın düştüğü hataya düştü.

Azazil melekler, ‘dua et o lanet bize gelmesin’ dediğinde o duayı kendisi için yapmadı. Yani o zaman Azazil yaptığı ibadetleri ile kullukta kendinden o kadar emindi ki onun kibri adeta onu lanetlemişti. Bu cemaat içerisindeki insanları çok dikkatli şekilde incelediğinizde en doğru yolda kendilerinin olduğuna, kendilerinden başka herkese lanetin geleceğine ve asla kendilerine gelmeyeceğine inandılar. Yani Fethullah Gülen Terör Örgütü şeytanın şeytan olmadan önceki düşüncesine sahiptir. Bu eminlikle beddua ve laneti yaptığında zaten olay bitmiş oldu.”

videogaleri.gif

“GÜLEN’İN BEDDUASINA AMİN DİYENLER ÇARPILDI”

“O beddua ve lanete âmin diyenlerin hepsi lanetlendi. Ve böylece bir grubun içerisindeki kendi örgütü içerisindeki herkesi o yaptığı lanete âmin demekle lanetlemiş oldu. Birinci lanet buradan geldi. Şeytan o âmin ile bütün örgüt mensuplarına bir giriş yaptı. Laneti güçlendiren ve artıran şey yine ayette geçen “iftiraya ve yalana düşen herkese iner” ifadesi oldu.

FETÖ’CÜLER CİN ÇIKARMAYA GELDİ

 “Cemaat çarpılmaya başladıktan sonra bize bu cemaatin içerisinden birçok insan geldi. Gelenler arasında iftiradan çarpılmayan tek bir tane insan vardı. O da “ben onun bedduasına âmin demedim. Gözlerimle görmediğim için inanmadım ve kabul etmedim” dedi.  Onun dışında gelenlerin hepsinde şeytan tamamen insanların lisanıyla bizimle konuştu. Ayrıca en yakınlarından gelen insanlar da oldu. Onlarda da şeytan bizimle lisanıyla konuştu. Kendi örgütüne gece kaldırıp okuttuğu beddua ve lanetler Fethullah’ın kendi cemaatine döndü. Belki onlar para çalmadılar ama soruları çaldılar ve benim üniversiteye hazırlanan kızım bile onların dershanesine gitmedi ve bana “Baba onların çaldığı sorularla üniversiteye gitmem haram olur” dedi ve gitmedi.

GÜLEN ŞEYTANIN İŞLETTİREMEDİĞİ GÜNAHLARI İŞLETTİRDİ

 “Şeytanın cemaat içerisinde insanlara yaptıramadığı bütün büyük günahları kendi cemaatindeki fertlere yaptırdı. Yıllarca soruları çaldırarak hırsızlık yaptırdı. Cemaatine “Devlet kademesine girip kendinizi belli etmemek için içkiyi de için” dedi. Yakınlarda bizi tanıdığımız insanlarda var. İçiyorlardı. Şeytan içiremedi o içirdi. Namazı imayla kıldırdı. İslam’da hiçbir şekilde ima ile namaz yok. Sakat olan kılabilir. Oturduğu yerde gazeteye bakarak namaz kılanları ben biliyorum. Namazı şeytan onlara terk ettirmedi Fethullah terk ettirdi. Şeytan başka ne yapabilir? Faiz haram dendi. O bankayı kurtarmak için diğer bankalardan faiz çektirerek kendi cemaatini faiz bataklığına soktu. Daha insanlar ne kadar günaha girebilir? Şeytan çarpmasının lanetlenmenin ilerisi daha ne olabilir?”

set0.jpg

GÜLEN ŞEYTANIN KONTROLÜNDE HAREKET EDİYOR

 “Cumhurbaşkanı’na atmış olduğu bir iftira ile bir din adamı olarak ortaya çıkan bu insanın şeytanın kontrolü altına girdiğine ve kendi ağzıyla kendini ele verdiğine şahit olduk.

Birisine zina yaptı iddiasında bulunmak için Kur’an der ki, 4 tane şahit getirin, 4 şahitsiz hüküm getirene de “80 değnek vurun” der. Fethullah 4 tane şahit mi getirdi? Fethullah’a ifitracı bir şeytan inmiştir. Yaptığı yalan ve iftiralarla vücudu ele geçirilmiş bir şeytan hükmündedir. Onun yalanlarına inanan ve aynı iftiraya kananlarında vücutları şeytan tarafından ele geçirilmiş durumdadır.

Siz cinler insanları kullanarak hükmedebilir mi? diyorsunuz. Ortada bir insan yok ki. Ortada insandan şeytana dönüşmüş bir varlık var. Fethullah konuşmuyor. Ben dikkat ettim o kadar seansa girdim ve vakıa gördüm insan konuşmasını cinlerin konuşmasından ayırt edebilirim şu an konuşan Fethullah değil.  Fethullah’ın lisanını ve bedenini ele geçirmiş bir şeytan konuşuyor. Fethullah’a inanan bütün herkesi Fethullah’ın içindeki şeytan yönetiyor. İftira ve yalanlarla Fethullah’ı esir alan şeytan ona inanan ve peşinden gidenlere emir veriyor. Yoksa bu kadar zeki insanlar bu kadar büyük hataları ahmaklıkları nasıl yapabilirler? Allah şeytanın kurduğu tuzaklara kurduğu tuzaklarla cevap verir. Allah’ın tuzağı daha güçlüdür."

Sayik Erol Tangut kimdir?

Sayik Erol Tangut kimdir; "Spiritüalist" , sihir, büyü, cin ve şeytan musallatı konularında Türkiye genelinde kendisine başvuran hastalara "Spiritualist Metafizik Araştırma ve Danışmanlık hizmetleri" adı altında hizmet vermektedir. Bir çok paranormal olayları inceleyen Tangut, ülke genelinde tanınmış büyük bir spiritüalisttir.

Spiritüalist nedir; spiritüalist kime nedir? Spiritüalist, kelime anlamı ruhçuluk olarak bilinmekte ve aynı zamanda Türkçe'de tinselcilik olarak da adlandırılmaktadır. Paranormal olaylarla ilgilenen kişiler kendilerini tanımlamak için bu kavramı kullanmaktadırlar.

Celâlettin Yünel / Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum