Toplu taşıma ne zaman kadar ücretsiz olacak?

Toplu taşıma ne zaman kadar ücretsiz olacak?
Yaşanan darbe girişimi sonrası uygulanan toplu taşımada ücretsizlik süresi uzatıldı. İstanbul ve Ankara'da uygulanan ücretsiz toplu taşımanın ne zamana kadar uzatıldığını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte toplu taşımada ücretsizlik haberi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısı 24:00'a kadar uzatıldığını açıklanmıştı. Yapılan açıklamayla ücretsiz ulaşımın bir hafta daha uzatıldığı belirtildi. Ankara'da da 15 Temmuz'dan sonra başlayan ücretsiz toplu ulaşım seferleri bir hafta daha uzatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, daha önce İstanbul'da ücretsiz toplu taşımanın 31 Temmuz Pazar günü gece yarısına kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Bugün yapılan açıklamayla ise yeni düzenlemenin detayları şöyle:

"İstanbul’daki toplu taşıma araçlarından İETT Otobüsleri ve Raylı Sistemler bir hafta süreyle (7 Ağustos Pazar Saat 24.00’a kadar) 20.00-06.00 saatleri arasında ücretsiz yolcu taşımaya devam edecek.

Toplu ulaşım, 20.00-06.00 saatleri dışında ücretli olacak.

Şehir Hatları, Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ ve Deniz Motorları ise artık ücretli hizmet verecek."

Ankara'da da ücretsiz toplu ulaşım süresi uzatıldıAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan ücretsiz ulaşım seferlerinin 1 hafta daha uzatıldığını bildirdi. Gökçek, 8 Ağustos Pazartesi sabahına kadar devam edecek uygulamanın, daha önce olduğu gibi, belediye otobüslerinin yanı sıra Metro ve Ankaray'ı da kapsadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.