Global Dünyanın Yeni Para Birimi: Intexcoın

Global Dünyanın Yeni Para Birimi: Intexcoın
Günümüzde, özellikle teknolojinin de gelişmesiyle birlikte ülkeler arası aktarımlar hız kazanmaya başlamıştır.

Başta finans sektörü bundan oldukça etkilenmiş daha sonra ise borsa olmak üzere uluslararası para aktarımı, transferi ve ödemeler gibi mali işlemler yaygınlaşmaya başlamıştır. Bu doğrultuda dünyada kurulan ilk deneysel kuruluşlardan biri olan BitCoin günümüzde kriptolama teknolojisinin ileriye dönüklüğü tartışılmaktadır. Özellikle bu durum Bitcoin’in yanı sıra diğer alternatif kripto para birimlerinin oluşmasına olanak sağlamıştır. Türkiye’de Intexcoin’ in yürüttüğü kripto para hizmeti Türkiye’de ilk olmakla birlikte, ayrıca kendine özgü bir kriptolama algoritması olan ilk kuruluş aynı zamanda da dünyanın neresinde olursa olsun, bir kişiye sanal olarak ödeme yapılmasına olanak sağlayan bir sanal para hizmeti olarak tanımlanabilir. BitCoin’ de n sonra geliştirilen teknolojisi sayesinde bu uygulama, herhangi bir ana merkeze ihtiyaç duymadan,  nerdeyse dakikalar içinde para transferinin gerçekleşmesini sağlar. Ayrıca transfer işlemleri bürokrasiye gerek olmaksızın ve tamamen güvenli ağ yapısı desteği ile karşı tarafa aktarılır. Kolay işlem, güvenilir ve hızlı transfer olanakları dünyaya tanıtıldıktan sonra büyük ilgi görmüştür. Fakat para transferi ile başlayan bu uygulama günümüzde sadece para transferi için kullanılmamaktadır. Bu teknolojinin aynı zamanda en büyük faydalarından biri de kendisiyle birlikte getirdiği teknoloji sayesinde insanlara yeni kazanç yolları kazandırmasıdır. Kripto para madenciliği de denilen bu para yaratma işlemi, bilgisayar ağları üzerinden bir sayıyı arayıp bulma üzerinde kurudur. Bulunan sayının özelliği doğrultusunda bulunması da zor olmakta fakat bunun yanında getirisi de bir o kadar artmaktadır.

Türkiye’de bu uygulamanın öncülüğünü yapmakta olan Intexcoin, Bitcoin ile aynı işletim mekanizmasına sahip olmakla beraber tamamen orijinal bir şifreleme sistemine sahiptir, yine bu teknolojiyi Türkiye’ye getiren ilk firmadır. Üstelik hiçbir teknik bilgiye gerek kalmadan, transfer ücreti olmadan para aktarımına olanak sağlayan bu yeni teknoloji, günümüzdeki en karlı yatırım araçlarından biri olmuştur. Dünyada her gün milyonlarca insan bu teknolojiyi kullanarak oldukça büyük meblağlar kazanmakta ve bunu yaparken ise hiçbir riske girmeden, tamamen güvenilir ve sanal olarak, istediği yerden yapmaktadır.

Değişen dünya düzeninde borsanın bir alternatifi haline gelen para madenciliği, 2010 yılından itibaren yükselen ivmesiyle hala dünyada en çok tercih edilen para transferi aracı olmakla beraber, en çok kazandıran yatırımlar arasında yer almaktadır. Bu yatırımların Türkiye’de oluşmasını sağlayan Intexcoin, www.intexcoin.com adresinden yatırımcılarına hizmet vermektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.