Melih Gökçek'in iddiasına Bülent Arınç'tan cevap gecikmedi

Melih Gökçek'in iddiasına Bülent Arınç'tan cevap gecikmedi
AK Partili Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasındaki kavga iyice kızıştı. Melih Gökçek'in son iddiasına Bülent Arınç'tan cevap gecikmedi.

Arınç, Gökçek'e bir anektodla cevap verip "Melih Gökçek AK Parti'ye 2 yıl sonra kimlerin operasyonu ile katılmıştır" diye sordu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eski Başbakan Yardımcısı ve Meclis Başkanı Bülent Arınç arasındaki kavga iyice kızıştı. Melih Gökçek'in son iddiasına Bülent Arınç'tan cevap gecikmedi. Arınç Gökçek'e bir anektodla cevap verdi. Arınç, "Melih Gökçek AK Parti'ye 2 yıl sonra kimlerin operasyonu ile katılmıştır" diye sordu.

Melih Gökçek, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirirken "AK Parti'deki bütün operasyonların neticesi Bülent Arınç'ı başa getirmekti" demişti.

Bülent Arınç, Gökçek ile birlikte hakkında "FETÖ'cü" diye twitler atan bazı yazarlara yazılı bir açıklama ile cevap verdi.

Arınç'ın Gökçek'le ilgili açıklaması şöyle:

co1yse1xgaaooa4.jpg

 

Arınç Başbakan Yardımcısı olduğu dönemde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti ile HDP arasında imzalanan "Dolmabahçe mutabakatına" ilişkin "haberim yoktu" deyip eleştirmesi üzerine "Bal gibi biliyordu" açıklaması yapmış, topa giren Melih Gökçek Arınç'ı "paralelci olmakla" eleştirmişti.

Arınç da Gökçek'e "Ankara'yı cemaate parsel parsel sattın" cevabını vermişti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.