20 Ağustos 2018 Pazartesi29 Şevval 1439
  • Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • “İman edenlerin Allah'ı zikretmekten ve inen haktan dolayı kalplerinin saygı ile ürpermesinin zamanı gelmedi mi? Daha önce kendilerine kitap verilip de, üzerinden uzun zaman geçen, böylece kalpleri katılaşanlar gibi olmasınlar. Onlardan birçoğu fasık kimselerdir.” (Hadîd, 16)
  • “Dünya ve onun içinde olan şeyler değersizdir. Sadece Allâh'ı zikretmek ve O'na yaklaştıran şeylerle, ilim (mârifet ilmi) öğreten âlim ve (Hakk'a lâyıkıyla kul olmak için) tahsil gören talebe bundan müstesnâdır.” (Tirmizî, Zühd, 14)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:11Öğle 13:14İkindi 17:00Akşam 20:04Yatsı 21:32
    • 33°C Adana
    • 35°C Adıyaman
    • 27°C Afyon
    • 23°C Ağrı
    • 29°C Amasya
    • 26°C Ankara
    • 32°C Antalya
    • 31°C Artvin
    • 32°C Aydın
    • 29°C Balıkesir
  • BIST: 90.186 1.64
  • Altın: 232,767 1.45
  • Dolar: 6,0833 0.77
  • Euro: 6,9407 0.76

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?
Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber Caner Erkin ve Şükran Ovalı aşkı oldu. Peki, Şükran Ovalı kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler...
Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı kimdir? Şükran Ovalı kimdir?

Altı yıl evli kaldığı Asena Atalay'dan boşandıktan sonra Şükran Ovalı'yla aşk yaşamaya başlayan milli futbolcu Caner Erkin, instagram sayfasında fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan etti.

Yaz sezonunda Fenerbahçe'den İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Erkin, sevgilisi Ovalı için 2 günlük izinde soluğu İstanbul'da aldı. Takımının Amerika kampı bittikten sonra Erkin, oyuncu sevgilisiyle İstanbul'da buluştu. Yarın hazırlıkları sürdürmek için yeniden İtalya'ya gidecek olan yıldız futbolcu, sevgilisiyle olan fotoğrafının altında duygularını dile getirdi.

BANA İNANDIĞI İÇİN ŞANSLIYIM"

Caner Erkin, sevgilisi Ovalı'yla fotoğrafına, "Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım. Söz konusu olan hislerimdi, siz de hak verirsiniz ki hassas bir konu. Evet, uzun zamandır dilediğim, beklediğim şeyi yaşıyorum. O yüzden çok mutluyum. Sonunda sevdiğim, aşık olduğum kadınlayım. Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım. Hayatımı onunla geçirmek istiyorum. Bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz. Herkesin saygı gösterip, hassas davranmasını bekliyorum" diye yazdı.

Erkin'in paylaşımın ardından kısa bir süre sonra aynı fotoğrafı Ovalı da takipçileriyle paylaştı.

YÜZÜK EMOJİSİ

Yıldız futbolcu, üç gün önce sevgilisi Ovalı'nın fotoğrafının altına yüzük ve kalp emojilerini koymuştu.

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Şükran Ovalı (1 Nisan 1985, İzmir) Türk oyuncu.
 
Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
Filmografi
Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
Paramparca : 2016 Psikolog Ayşe (STAR TV)
 
Doğum 1 Nisan 1985 (31 yaşında)
İzmir, Türkiye
Uyruk  :Türkiye
Meslek(ler): Oyuncu
Etkin yıllar: 2007-günümüz

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı mahfuzdur.
Kaynak gösterilmeden alıntılanamaz.