Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren muhabir omuzlarda taşındı

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren muhabir omuzlarda taşındı
Atalay Demirci'nin FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yazışmalarını olan yazışmalarını sosyal medyada çok konuşulmuştu. Atalay Demirci'de konuyla ilgili Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci'ye bir açıklamada bulunduğu sırada olanlar oldu.

Atalay Demirci'nin FETÖ'cü Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yazışmalarını olan yazışmalarını sosyal medyada çok konuşulmuştu. Atalay Demirci'de konuyla ilgili Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci'ye bir açıklamada bulunduğu sırada olanlar oldu. Kelleci, sinirlerine hakim olamayarak röportaj yaptığı FETÖ'cü Atalay Demirci'nin yüzüne tükürmüştü.

levent_581.jpg

GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Gündeme oturan olaydan sonra Levent Kelleci'nin işten çıkarıldığı iddia edildi. Kelleci, sosyal medya hesaplarından bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.

levent_336.jpg

OMUZLARINDA TAŞIDILAR

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren Levent Kelleci, arkadaşları tarafından omuzlara alındı. O an, objektiflere böyle yansıdı;

videogaleri.gif

"SİZ DE ONLARIN KÖPEĞİSİNİZ"

Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci, Atalay Demirci'ye tepkisini şu sözlerle dile getirmişti;"Muhabirlik yapmak çok zordu. Ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Bence, siz de onların köpeğisiniz. Bu benim kendi fikrim. Onlarca insan öldü, 'Kurban olurum' diyebildiniz. Yazıklar olsun diyorum.."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum