Ehliyet sınavı ne zaman Yapılacak?

Ehliyet sınavı ne zaman Yapılacak?
Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak merak konusu. Binlerce sürücü adayı merakla yeni ehliyet sınavı tarihini öğrenmek istiyor. İşte ehliyet sınavı hakkında detaylı bigiler...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ehliyet sınavı tarihi ertelendi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ehliyet sınavının yeni tarihi açıklandı. Sürücü adayları tarafından merak konusu olan ehliyet sınavının yeni tarihi tüm ayrıntıları ile haberimizde yer alıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) tarafından ilan edilen duyuruya göre MTSAS-3 ile MTSAS-4 Ehliyet sınavlarının birleştirildiği bilgisi verildi.
İşte Sınavların Yapılacağı Yeni Tarih
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen yeni duyuruya göre 16 Temmuz Cumartesi günü yapılması gereken sınav darbe girişimi sonrası 23 Temmuz’a ertelenmişti. Ancak o günde yapılamayacağı kararına varılmış ve 27 Ağustos 2016 tarihine ertelendi.
 
İşte MEB tarafından yayımlanan duyuru;

 
Darbe girişimi kapsamında; daha önce ertelendiği duyurulan MTSAS-3 sınavı, MTAS-4 sınavıyla birleştirilerek 27 Ağustos 2016 tarihinde saat 11.00´ de yapılacaktır. Açık Öğretim Lisesi ve Meslekî Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı’nın ise 21 Ağustos 2016 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır.
 
EHLİYET HAKKINDA BİLGİLER
 Sürücü belgesi veya ehliyet yetkili kurumlar tarafından verilen; karayolunda seyreden motorlu veya motorsuz araçların bireyler tarafından idare edilebilmesine olanak tanıyan, kimlik işlevi görebilen resmi belgedir.
 
Dünyadaki ilk sürücü belgesinin sahibi günümüz otomobillerinin muciti olarak görülen, Karl Benz'dir. İcat etmiş olduğu Motorwagen'in çıkarttığı gürültü ve rahatsızlık yüzünden Mannheim vatandaşları Benz'den şikayetçi olmuş bunun üzerine Benz, yetkili kurumlardan kamu alanlarında arabasını kullanabilmesine olanak tanıyan bir izin belgesi almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.