SGK SSK hizmet dökümü sorgulama işlemleri için tıkla

SGK SSK hizmet dökümü sorgulama işlemleri için tıkla
SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerine buradan ulaşabilirsiniz. Vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olan SSK ve SGK sorgulama detayları haberimizde...

Bizler erken yaşta iş hayatına atılmak isteri çünkü erkenden yatmakta olan sigortamız bizlere büyük avantajlar sağlamaktadır. Biler meslek gruplarına göre sağlık kurumlarına bağlı oluruz. Bağlı olduğumuz sağlık kurumları bizlere büyük avantajlar sağlamaktadır. Vatandaşlar bağlı oldukları sağlık kurumları tarafından hastanelerde eczanelerde büyük kolaylık sağlarlar. Çünkü sağlık kurumları bizlerde olası bir kaza durumunda hastanelere gittiğimizde hastane masraflarının yarısını karşılamaktadır ya da gitmiş olduğumuz eczanelerden aldığımı ilaç ücretlerinin yarısını öderiz. Böylelikle bizlerin cepleri bu zor zamanlarda zora düşmez. Bağlı olduğumuz sağlık kurumları sadece bu durumlarda bize kolaylık sağlamakla yetinmez bir de emekli olmamızı sağlar.

 SGK SORGULAMA için tıkla

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bizler hangi sağlık kurumuna bağlı isek o sağlık kurumuna her ay düzenli bir şekilde prim yatırmamız gerekir. Bu primler sayesinde bir çok durumlardan fayda sağlarız. Emeklilik yaşımız geldiğinde de bu kurumlardan emekli oluruz. Emeklilik bizler için oldukça hayalini kurduğumuz durumdur. Bu neden ile de erken yaşta iş hayatına atılarak bu sağlık kurumlarının yaratmış olduğu imkanlardan yararlanmak isteriz. Biz vatandaşlar her zaman SSK ve SGK sorgulama işlemleri yaptırırız. Bunlar bizler için oldukça önemlidir. Bu neden ile yaptırmış olduğumuz SSK ve SGK sorgulama işlemleri için SGK kurumlarına gideriz. Fakat bu işlemler bizlere büyük zaman kaybı yaşatabilir. Çünkü bu kurumlarda oldukça yoğun kalabalık oluşmaktadır. Bu neden ile işlem sırası beklemek zorunda kalabiliriz. Vatandaşlar bu gibi kurumlarda en çok bu durumdan yakınırlar. Ama artık vatandaşlar için bir çok alanda dijital platform üzerinden internet aracılığı ile bir çok yenilikler yapılmıştır. Bu yapılmakta olan yenilikler sayesinde bizler online işlemleri oldukça sık bir şekilde kullanmaktayız. Bu online işlemler çok kolay ve pratik işlemlerdir. Online işlemler artık her alanda yapıldığı gibi SSK ve SGK sorgulama işlemlerinde de kullanılmaktadır. SSK ve SGK sorgulama işlemini online bir şekilde yapmanız için e- devlet sistemini kullanmanız gerekir. E- devlet sistemi oldukça kullanışlı bir sistemdir. E- devlet sistemi içerisinde bir çok işlem barındırmaktadır. E- devlet sistemi üzerinden herhangi bir işlem yapmanız için e- devlet şifrenizin olması gerekir. E- devlet şifreni yok ise e-devlet sistemi üzerinden herhangi bir işlem yapamazsınız. E- devlet şifresi almak oldukça basit bir işlemdir. E- devlet şifresi almak için yaşamış olduğunuz şehirde bulunmakta olan PTT şubesine nüfus cüzdanınız ile gidiniz. Nüfus cüdanınız ile e- devlet şifresi talebinde bulununuz. E- devlet şifre talebinde bulunduktan sonra 2 TL işlem ücreti vererek e- devlet şifrenizi alabilirsiniz. E- devlet şifrenizi aldıktan sonra e- devlet sistem sayfasından kimlik doğrulaması yaptıktan sonra SSK ve SGK sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Bu işlemler oldukça kolay ve pratik işlemlerdir ve de bu işlemler sadece dakikalar içerisinde yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.