Topal yozlaştırmaya kucak dolusu para

Topal yozlaştırmaya kucak dolusu para
Türk aile yapısının altına dinamit koyan sözde evlilik programlarına TV kanalları da reyting uğruna para saçmaya devam ediyor. Zuhal Topal, FOX TV'den Star'a transfer oldu, günlük 100 bin TL kazanacak.

Türkiye'nin aile yapısının altına adeta dinamit koyan sözde evlilik programlarına TV kanalları da reyting uğruna para saçmaya devam ediyor. Daha önce FOX TV'de program yapan Zuhal Topal şimdi de o ekrana çıkmaya hazırlanıyor.

Evlilik programlarında yaşanan pespayelikler TV kanllarının yeni sezonunda da devam edecek gibi gözüküyor.Fox TV'nin izdivaç programı sunuculuğunu yapan Zuhal Topal yeni sezonda Star TV'de program yapacak. Televizyon kulislerinden sızan bilgiye göre Zuhal Topal günlük 100 bin TL alacak.

ŞEHİTLERE RAĞMEN ROMAN HAVASI OYNATMIŞTI

Daha önce evlilik programındaki skandallarla tanınan sunucu Zuhal Topal, şehitleri hatırlatan damat adayına rağmen gelin adayına Roman havası oynatmıştı.

Her gün başka bir skandal ile ekranlara gelen evlilik programlarında yine bir rezalet yaşanmıştı. Evlilik programı sunucusu Zuhal Topal, şehitlerimiz için kullandığı sözlerle günlerce konuşulmuştu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum