Gaziantepspor Trabzonspor maçı skor kaç kaç sona erdi?

Gaziantepspor Trabzonspor maçı skor kaç kaç sona erdi?
Gaziantepspor Trabzonspor maçı için heyecan devam ediyor. İki takımda bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacak. Sahadan yüzü gülerek ayrılan takım hangisi olacak merak konusu. Trabzonspor Gaziantep maçı skor ve detaylar burada olacak...

Son 12 deplasmandan 10 mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, yenilenmiş kadrosuyla bu şanssızlığı kırmaya çalışacak. Gaziantepspor karşısına hücum ağırlıklı bir 11’le çıkması beklenen Fırtına, aynı zamanda 2’de 2 yaparak zirveye konmaya çalışacak.

GAZİANTEP 1-0 TRABZON

Yeni sezona 50. yılda şampiyonluk parolasıyla start veren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Kasımpaşa’yı devirerek lige müthiş bir başlangıç yapmıştı. Özellikle yeni transferler Onazi, Castillo ve Durica’nın ortaya koyduğu kaliteli futbol gelecek için camiayı umutlandırırken, 2’de 2 yapmak isteyen Bordo-Mavililer, bugün deplasmanda Gaziantepspor karşısına çıkarak deplasman fobisine de son vermek istiyor. 

12 deplasmanda 10 mağlubiyet

Trabzonspor, deplasmanda çıktığı son 12 lig maçında sadece 4 puan kazandı! Bordo-Mavililer, deplasmanda oynadığı üst üste 12 maçın 10’unu kaybetti, 1 beraberlik, 1 galibiyet yaşadı. Gaziantepspor’la tarihinde 61. kez karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, deplasman maçlarında oldukça zorlanıyor. Rakibine 30 kez konuk olan Bordo-Mavililer sahadan 9 kez galip ayrılırken, 12 kez de Antep’e boyun eğdi. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Bordo-Mavililer 1 galibiyet ve beraberlik aldı. Trabzon’da oynanan maç 2-2 biterken, Gaziantep’de oynanan maçı ise Fırtına 1-0 kazanmıştı. 

Koreli Suk ilk 11’de

Trabzonspor’un büyük umutlarla transfer ettiği oyuncular Gaziantepspor maçıyla birlikte ilk deplasman maçlarına çıkacaklar. Castillo, Matus Bero, Ibanez, Durica, Ogenyi Onazi, Sheidaev ve Suk görev almaları halinde Bordo-Mavili forma ile ilk kez bir deplasman maçında oynayacaklar. Teknik patron Ersun Yanal’ın hücum ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi beklenirken, ileri uçta Castillo ve Güney Koreli golcü Hyun-Jun Suk ikilisinin görev alacağı öğrenildi. 

Gaziantepspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Gaziantepspor Trabzonspor arasında oynanacak mücadele bugün oynanacak. 21:45'te başlayacak mücadele LİG TV 2'de yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gaziantepspor: Gökhan, Barış, Elyasa, Şenol, Hintum, Alpay, Kislyak, Abdülkadir, Putsila, Larsson, İlhan
T.D. İsmail Kartal

Trabzonspor: Onur, Zeki, Durica, Uğur, İbanez, Okay, Onazi, Yusuf, Mehmet, Castillo, Suk
T.D.: Ersun Yanal
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.