Kurbanlık dananın fiyatını duyanlar şaşkına döndü

Kurbanlık dananın fiyatını duyanlar şaşkına döndü
1 ton 450 kilo ile İstanbul'un en büyük kurbanlığı olduğu iddia edilen "Dadaş" isimli dana 30 bin TL fiyatıyla görenleri şaşkına çeviriyor.

İstanbul Başakşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle ilçede kurulan İstanbul'un en hijyenik kurban satış ve kesim merkezinde küçük ve büyükbaş kurbanlıkların satışı devam ediyor. Satışlar devam ederken 1 ton 450 kilo ile İstanbul'un en büyük kurbanlığı olduğu iddia edilen "Dadaş" isimli dana ise vatandaşların dikkatini çekiyor. 30 bin TL'lik fiyatıyla neredeyse bir otomobil değerinde olan kurbanlık hayvan vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

"Bu danayı başkanımız Mevlüt Uysal için getirdik"

Sakarya'dan geldiğini belirten 1 ton 350 kiloluk dananın sahibi Cüneyt Karaduman, "Hayvan 1,5 ton ve İstanbul'un en büyük danası. Daha büyük olduğunu iddia eden varsa getirsin. Hayvanımıza 30 bin TL istiyoruz. Özellikle hizmetlerinden dolayı Başakşehir Belediye Başkanı'mız Mevlüt Uysal için getirdik. 4 senedir bu kurban pazarındayız. Ona yakışır. Almasını bekliyoruz" dedi.

"Danamız İstanbul'un en büyüğü"

Yaklaşık 150 hayvanıyla geldiğini belirten Karaduman, "Hayvan 4 yaşında. Kendi çiftliğimizde bakıyoruz. Kurban şartlarına uygun sağlıklı ve sıhhatli bir hayvan. Danamızın ismi "Dadaş" İstanbul'un en büyük danası. Geçen sene yine "Paşa" ismiyle İstanbul'un en büyük danasını getirmiştik buraya. Bunuda bu sene özellikle Başakşehir Belediye Başkanı'mız Mevlüt Uysal için getirdik.kendisini bekliyoruz, Allah'ın izniyle" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.