Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor?
Kiralık Aşk yeni sezon ne zaman merak konusu. Star tv ekranlarının beğenilerek takip edilen dizilerinden biri olan Kiralık Aşk yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. İşte Kiralık Aşk yeni sezon detayları...

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı 'Kiralık aşk' dizisi ikinci sezon bölümleriyle star TV’de başlıyor. Yeni sezon tanıtım filmi çekimleri için kamera karşısına geçen Barış Arduç, NTV.com.tr'ye yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediğini anlattı.

Dizide 'Ömer' karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, "İlk sezonda bir sürü hikaye oldu ve finali çok etkileyiciydi. Çok kaotik bir durumda bıraktık. Yine şahsına münasır, başkalaşım geçiren, öğrenerek gelişen, aslında geliştikçe daha da büyüyen, prensken kral olma yolunda giden bir Ömer göreceğiz" dedi.

KİRALIK AŞK YENİ SEZONDA MÜJDE UZMAN SÜRPRİZİ!

 

2015 yaz döneminde yayın hayatına merhaba diyen ve kısa süre içerisinde Star Tv’nin vazgeçilmez dizileri arasındakendine yer bulan Kiralık Aşk dizisi hazırlıkları tamamlandı! 2.sezon için sadece geri sayımda olan Kiralık Aşk dizisinde bu sezon yeni yüzleri göreceğiz. Bu isimlerden bir tanesi de Müjde Uzman olacak.

Daha önce bir çok dizide rol alan ve son olarak geçtiğimiz sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nazlı karakteriyle dizi severlerin karşısında olan Müjde Uzman yeni sezonda Kiralık Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

Ortaks Yapım önderliğinde yoluna devam eden sevilen dizinin bir diğer yeni ismi ise Seçkin Özdemir oldu. Türk televizyonlarının tanıdık simalarından olan ve son olarak Acı Aşk dizisinde rol alan Özdemir Kiralık Aşk dizisinin yeni sezon oyuncularından olacak.

23 Eylül Cuma günü yeni bölümü ile ekranlarda olacak Kiralık Aşk dizisinin ayrılan isimlerinden bahsedelim biraz da.. Dizide Yasemin karakteriyle yer alan Sinem Öztürk Kiralık Aşk dizisinde olmayacak.

Bir diğer ayrılan isim ise Sude karakterine hayat veren Melisa Şenolsun oldu. Şenolsun da Kiralık Aşk dizisinin 2.sezonunda yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.