En güzel Bayram mesajları kısa ve en güzel burada!

En güzel Bayram mesajları kısa ve en güzel burada!
Kurban bayramı mesajlarını haberimizde sizler için derledik. Sevdiklerinize yakınlarınıza, arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz en gizel bayram mesajları haberimizde. İşte detaylar...

Dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı'nda sevdiklerinize ve tüm dostlarınıza bayram tebriklerinizi ve dileklerinizi bayram mesajları ile iletebilirsiniz.

Görüşemediğiniz ve uzakta olan dostlarınıza, gönderebileceğiniz bayram mesajlarından çok özel seçmeler haberimizin devamında..

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

*Gönüller bir olsun bu mübarek ayda düşüncelerimiz hem fikir olsun Allah"ın yolunda, hayırlara vesile olsun bu mutlu gün tüm Müslümanlara Kurban Bayramı"nız mübarek olsun canım dostlarıma.

*Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

*Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramınız mübarek olsun.

*Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

*Güzel düşünceler nefeslere dolarsa, güzel dualar olur, dua ise Yüce ALLAH’a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım.

*Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun. Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah’a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur’a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun.

*Kalbinize damla damla umut, yaşadığın günlere binlerce tatlı mutluluk dolup taşsın. Ailen hep yanında olsun, yüzün hiç solmasın. Daha nice bayramlara..

*Bereketiyle gelen Kurban Bayramı sana ve sevdiklerine bol bol huzur, mutluluk ve dirlik getirsin. Tüm güzellikler evine dolsun. Güzel yarınların başlangıcı olan bugün, bütün dualarımızın kabul olmasını diler nefsimizin güçlenmesini, yüreğimizin bedenimize ilham vermesini temenni ederim. Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun..

*Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

*Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar

*Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katli, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

*Evinize gül kokusu essin, kalplerinize ALLAH iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

*Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Mutluluk içinde , sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle… Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

*Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

*Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

*Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce Allah"a. Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.