Attan düşmüştü! İşte son durumu

Attan düşmüştü! İşte son durumu
Çağdaş Onur Öztürk attan düştü. Öztürk'ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı, durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

 

 

 

Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Kış Güneşi gibi dizilerde yer alan oyuncu Çağdaş Onur Öztürk yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü.

Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicilik tesisindeki çalışması sırasında atın mıcırlı alanda hızlanması sonucu düştüğü öğrenildi.

Sert düşme sonrası Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı.

Ümraniye Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’ne kaldırılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen oyuncu acılarını hissetmemesi için uyutuldu.

AMELİYAT OLACAK

Binicilik çalışmaları sırasında attan düşerek yaralanan ve dün Acıbadem Maslak Hastanesine sevk edilen oyuncu Çağdaş Onur Öztürk bugün ameliyat olacak.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek tarafından yapılan açıklamada, Öztürk'ün sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verildi:

"Acıbadem Maslak Hastanesi’ne getirilen sanatçı Çağdaş Onur Öztürk’e yapılan tıbbi değerlendirme sonucunda, elmacık kemiğinde, kol kemiğinde ve el bilek kemiğinde kırıklar saptanmıştır. Bugün öğleden sonra, kırıklar için Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı/Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Metin Uzun ve Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar tarafından operasyon planlanmaktadır. Ameliyat sonrası tedavisine kısa bir süre daha hastanemizde devam edilecektir."

Öztürk'e ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan Bavbek, "Sanatçımızın hayati bir riski bulunmamaktadır" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.