Fenerbahçe Bursaspor maçı skor kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Bursaspor maçı skor kaç kaç bitti?
Fenerbahçe Bursaspor maçı skor kaç kaç merak konusu. Taraftarlar büyük bir heyecanla maçın sonucunu bekliyor. Fenerbahçe Bursaspor maç detayları haberimizde..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Bursaspor maçının ilk 11'inde Spor Toto Süper Lig'de yapılan Kayserispor maçının ilk 11'ine göre 3 değişiklik yaptı. 

Fenerbahçe 0-1 Bursaspor

Hollandalı çalıştırıcı, sarı-lacivertli takımı sahaya Volkan Demirel, Van Der Wiel, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Souza, Alper Potuk, Ozan Tufan, Lens, Volkan Şen, Sow ilk 11'i ile sürdü. Advocaat, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Simon Kjaer'in yanı sıra o müsabakaya ilk 11'de başlayan Emenike ve Stoch'u yedeğe çekti. 68 yaşındaki çalıştırıcı, bu oyuncuların yerine Souza, Lens ve Sow'a formayı verdi.

Bursaspor maçında, sarı-lacivertli takımın yedek kulübesi ise Fabiano, Van Persie, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Emenike, Salih Uçan ve Stoch'tan oluştu.  Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Kjaer cezaları, Fernandao ise sakatlığı nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. 

HAMZAOĞLU'NDAN BÜYÜK ROTASYON 
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, son yaptıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde büyük oranda değişiklik yaptı. 
Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe mücadelesine Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Eraltay, Şamil Çinaz, Faty, John, Batalla, Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş ilk 11'i ile çıktı.

Deneyimli teknik adam, bir önceki hafta yapılan ve 2-0 kaybettikleri Medipol Başakşehir müsabakasında ilk 11'de forma giyen 5 oyuncuyu değiştirdi. Medipol Başakşehir müsabakasında ilk 11'de forma giyen Bilal Kısa, Sercan Yıldırım, Tomas Necid, Fenerbahçe mücadelesinde yedek kulübesinde bekledi. Merter Yüce ve Serdar Kurtuluş ise 18 kişilik maç kadrosuna giremedi. 
Bu oyuncuların yerine ilk 11'de Tomas Sivok, Şamil Çinaz, Ricardo Faty, Josua John ve Kubilay Kanatsızkuş forma giydi. 

SOW, BİR SEZON SONRA KADIKÖY'DE 
Fenerbahçe'nin Birleşik Arap Emirlikleri takımı El-Ehli'den kiraladığı Moussa Sow, yaklaşık bir yıl sonra sarı-lacivertli formayı giydi.
Teknik direktör Dick Advocaat'ın ilk 11'de görevlendirdiği Senegalli futbolcu, geçen sezon 2 lig maçında forma giydikten sonra El-Ehli'ye transfer oldu.

Sarı-lacivertli formayla 394 gün sonra Kadıköy'ün çimlerine çıkan Sow'a Fenerbahçe taraftarları büyük sevgi gösterinde bulundu. Deneyimli futbolcu, kendisine tezahürat yapan taraftarları tribünlerin önüne kadar giderek selamladı. 

LENS, İLK MAÇINA ÇIKTI 
Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens, ilk kez sarı-lacivertli formayla lig maçında oynadı. Sarı-lacivertli kulübün transfer sezonunun son günlerinde İngiltere'nin Sunderland takımından kiralık olarak kadroya kattığı Hollandalı kanat oyuncusu, Bursaspor maçına ilk 11'de başladı.

Öte yandan ilk 11'de sahaya çıkan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza da Advocaat döneminde ilk kez forma şansı buldu.

MERT GÜNOK’A ALKIŞ
Karşılaşma öncesi Fenerbahçe’nin eski kalecisi Mert Günok tribünlere çağrılarak alkışlandı. Tercübeli eldiven de bu alkışlarla yanıt verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.