Erdoğan'ın sözlerini böyle çarpıttılar

Erdoğan'ın sözlerini böyle çarpıttılar
Teröre destek veren belediyelere kayyum atanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği sözler bir kısım medya tarafından çarpıtıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terör destekçisi belediyelere kayyum atanmasına ilişkin yaptığı, "Bazıları, 'Seçilmişler görevden nasıl alınıyor?' diyor. Bal gibi de alınır.Seçilmiş olmak size sınırsız devlet, millet aleyhinde tasarruf yetkisini vermez" açıklaması bir kısım medya kuruluşları ve FETÖ'nün kalemleri tarafından çarpıtıldı.

Daha önce de Türkiye karşısında kurulan hain ittifakta ortak hareket edenler, terör destekçisi belediyelere kayyum üzerinden yine aynı provokasyonu düzenliyor.

BBC ve Cumhuriyet gazetesi başta olmak üzere bazı gazeteler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın algı operasyonu için "ortak sesle" paylaştı. Teröristbaşı Gülen'in savunucularından Emre Uslu da, aynı şekilde sosyal medyadan algı operasyonuna destek verdi.

mun0v_1473799944_2842.jpgmun0v_1473799944_2842.jpg

Erdoğan'ın sözleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör destekçisi belediyelere kayyum atanmasına ilişkin, "Şimdi 28 belediye başkanı görevden alınmıştır. Bazıları, 'Seçilmişler görevden nasıl alınıyor?' diyor. Bal gibi de alınır. Seçilmiş olmak size sınırsız devlet, millet aleyhinde tasarruf yetkisini vermez. Çalışma alanın ne ise bu alan içerisinde çalışacaksın, devletin paralarıyla, imkanıyla sana teslim etmiş olduğu o iş makinelerini sen kalkıp da içme suyu kanalı, atık su kanalı, elektrik, doğalgaz, bunlar için değil de tamamen terör estirmek için kazarsan, yargı gelir, bütün adalet sistemi gelir, sana bununla ilgili hesabını sorar" demişti.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.