Ecem Uzgör kimdir? Sosyal medya sallandı

Ecem Uzgör kimdir? Sosyal medya sallandı
Top model of the world yarışmasında Türkiye adına yarışan Ecem Uzgör kimdir? Sosyal medyayı sallayan Ecem Uzgör hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Top Model Of The World 2016'da Türkiye adına yarışan Ecem Uzgör kimdir? Sosyal medyanın gündemine oturan Ecem Uzgör aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Türkiye'yi temsil etti, sosyal medyayı salladı!
ECEM UZGÖR KİMDİR?

25 yaşında olan Ecem Uzgör aslen Bursalıdır. 8 senedir Londra'da yaşamakta olan Uzgör, Roehampton Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği bölümünü bitirmiştir.

Çok iyi derecede İngilizce ve İspanyol dili bilen Ecem Uzgör, 11 yaşından beri keman çalmaktadır, Yalova orkestasında 3 yıl yer almıştır. Ayrıca Londra da 1 yıl boyunca Cinderella müzikali ve Godspell müzikalinde rol almıştır.

1999 senesinde Marmara depremini Yalova'da yaşayan vatandaşlarımızdandır. Ve bunun etkilerini atlatmak için Ankara'da 1 yıl yaşamıştır. Lise eğitiminden sonra azimle çalışarak kendini hem müzikal anlamda geliştirmeye devam etmiş ve Londra'da bulundan Roehampton Üniversitesi'nde burslu eğitim kazanmıştır.

Miss Asia Pacific World yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Ecem Uzgör. Yarışmaya 40 ülke katılmıştır.

Top Model Of The World 2016'da Türkiye adına yarışan Ecem Uzgör sosyal medyada günün gündemine oturmuştur.

1,76 boyunda, 52 kilo ve 82/65/86 beden ölçülerine sahip olan Ecem Uzgör katıldığı dünyanın en iyi modeli yarışmasında Türkiye için yarıştı.

Dünyanın en saygın modellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Uzgör, yarışmada herhangi bir derece elde edemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.