Zorya Luhanks Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitti?

Zorya Luhanks Fenerbahçe maçı skor kaç kaç bitti?
Zorya Luhanks Fenerbahçe maçı skor kaç kaç merak konusu. Taraftarlar büyük bir heyecanla maçı takip ediyor. Zorya Fenerbahçe maç bitiminde özet goller burada olacak..

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda eşleştiği takımlardan Zorya Luhansk ile ilk maçına bu akşam çıkacak. 

Ukrayna'nın Chornomorets stadında oynanacak Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 20.00'da başlayacak,  Tivibu Spor 2'den canlı izlenebilecek. 

Zorya L.  1-1 Fenerbahçe

Müsabakada Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs düdük çalacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını Ovidiu Artene ve Vasile Florin Marinescu yapacak. İlave yardımcılık görevini Cristian Balaj ile Marius Avram'ın üstleneceği maçın dördüncü hakemi ise Alexandru Cerei olacak. 

FENERBAHÇE-ZORYA LUHANSK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Tarih: 15 Eylül 2016 Perşembe

Saat: 20.00

Kanal: Tivibuspor 2 

Hakem: Istvan Kovacs

İLK 11'LER
ZORYA (Muhtemel): Shavchenko - Sobol, Forster, Checher, Kamenyuka - Grechyskin, Gordlenko - Petryak, Lipartia, Karavaev - Paulinho

FENERBAHÇE:  Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper, Salih, Stoch, Sow

VAN PERSIE BELİRSİZLİĞİ 

Oyun sisteminde değişiklik yapmayı düşünmeyen Advocaat 4-3-3 sisteminde ısrar edecek. Tecrübeli çalıştırıcı Robin van Persie'yi ilk 11'de kullanıp kullanmamak konusunda ise kararsız. 

Bursaspor maçından önceki son 3 antrenmanda takıma katılan, ancak maç sonrasında çalışmalarına takımdan ayrı devam eden Hollandalı golcünün fiziki durumunu takip eden Dick Advocaat son kararını sağlık ekibinden gelecek rapora göre verecek. Deneyimli golcünün fiziksel olarak hazır raporu alamaması halinde ilk 11'de oynama ihtimali zayıf görünüyor.

BİLET FİYATLARI 

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile çıkacağı karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. 

Türkiye’den maçı izlemeye gidecek taraftar, Fenerbahçe kulüp merkezinde bulunan Kombine Satış Bölümü’nden pasaport fotokopisi ve seyahat bilgilerini ibraz ederek bilet temin edebilecekler. Bilet fiyatları ise 5 euro olarak açıklandı. 

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

Sarı-lacivertlilerde Kupa 2 kadrosu netleşti. Moussa Sow, Jeremain Lens ve Volkan Şen kadroya dahil edilirken; Fernandao ve Aatıf Chahechouhe listeden çıkarıldı.

UEFA tarafından açıklanan listede Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferleri Moussa Sow ve Jeremain Lens'in yanı sıra; cezası 30 Eylül'de bitecek Volkan Şen de yer aldı.

Ayak bileğindeki yırtık nedeniyle 1 ay süreyle sahalarda uzak kalacak Fernandao
liste dışında bırakılırken, Sivasspor'dan transfer edilen Aatıf da kadrodan çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.