Shakhtar D. Konyaspor maçı skor kaç kaç bitti?

Shakhtar D. Konyaspor maçı skor kaç kaç bitti?
Shakhtar Konya maçında heyecan dorukta. Taraftarlar nefesini keserek bu maçı izliyor. Peki Konyaspor Shakhtar maçı skor kaç kaç bitti? Maç ile ilgili detayları haberimizden takip edebilirsiniz...

Avrupa Ligi'ne ilk kez katılım gerçekleştiren Konyaspor, H Grubu mücadelesinde Shakhtar Donetsk ile bu organizasyonun grup maçlarındaki ilk sınavını veriyor.

Shakhtar 1-0 Konyaspor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu müsabakasında Konyaspor ile Shakhtar Donetsk karşı karşıya geliyor. Konya'da oynanan, Tivibu Spor 3 ve TRT 1 kanallarından canlı olarak yayınlanıyor. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Robert Schörgenhofer yönetiyor. Yardımcılıklarını ise Roland Brandner ve Roland Riedel üstleniyor.

STAT : Konya Buyuksehir Stadyumu
SAAT: 22.05
KONYASPOR: Serkan, Douglas, Ali Turan, Vukovic, Skubic, Jonsson, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Milosevic, Bajic.
SHAKHTAR: Pyatov, Butko, Kucher, Rakitskyy, Ismaily, Fred, Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Bernard, Ferreyra.

 

UEFA Avrupa Ligi
15 Eylül 2016, Perşembe 22:08
Manchester United'a büyük şok Manchester United'a büyük şok
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yer aldığı A Grubu karşılaşmasında Manchester United'ı 1-0 yenen Feyenoord gecenin sürprizine imza attı. Sarı-lacivertlilerin Ukrayna'da Zorya Lunesk ile berabere kalmasıyla grupta işler iyice karıştı.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde, 2016-2017 sezonu grup karşılaşmaları başladı.

Ligde A, B, C, D, E ve F gruplarında 12 karşılaşma oynandı.

A Grubu'nda yer alan Fenerbahçe, Odessa kentindeki Chornomorets Stadı'nda konuk olduğu Ukrayna ekibi Zorya ile 1-1 berabere kaldı. Bu grupta Hollanda temsilcisi Feyenoord, evinde İngiliz temsilcisi Manchester United'ı 1-0 yendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.