Gül’den, anne- babasına bayram ziyareti

Gül’den, anne- babasına bayram ziyareti
Abdullah Gül, kurban bayramı sonrası Kayseri’ye giderek annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit ve yakınlarıyla bayramlaştı.

Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Kayseri'ye gelen önceki dönem Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, havaalanından doğruca, merkez Melikgazi İlçesi Kergah Bağları Mevkii'nde oturan babası Ahmet Hamdi Gül ve kardeşi Macit'in oturduğu iki katlı bağevine gitti.

Burada annesi ve babasının elini öpen, erkek kardeşi Macit ve yengesi Reyhan ile yeğenleriyle bayramlaşan 11'inci Cumhurbaşkanı, eve gelen yakınlarıyla da bayramlaşarak özlem giderdi.

bayram-ziyaret-igul-1792016144850.jpg


Daha sonra, bağdaki meyve ve sebze bahçesini gezen, elleriyle asmadan üzüm toplayan Abdullah Gül, "Kayseri benim baba ocağım. Burada kendimi iyi hissediyorum. Bayram nedeniyle gecikmeli de olsa annemi, babamı, kardeşimi ve yakınlarımı görmek için günübirliğine geldim" dedi.

Gül, bağdaki ağaçlar arasından zirvesine önceki gün kar yağan Erciyes Dağı'nı da bir süre seyrettikten sonra, Erciyes dağı, gelinliğini giymiş" derken, kendisini görüntüleyen gazetecilere topladığı üzümlerden ikram etti.

Aylar sonra ilk defa görüntülenen Hayrünnisa Gül de uzun süreden bu yana görmediği kayınvalidesi Adeviye Gül'ün elini bırakmadı. Gelin-kaynana arasındaki kahkahalı sohbet dikkati çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.