Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon ne zaman başlıyor?

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon ne zaman başlıyor?
Ekranların beğenilerek izlenen dizilerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon ne zaman başlayacak merak konusu. Dizi ile ilgili gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. İşte detaylar..

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni sezonda Fox TV’de ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ünlü bir oyuncu daha katıldı. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon ne zaman başlıyor? Ayrıntılar haberimizde...
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu merak konusu oldu. Kösem dizisinin kadrosuna bomba isimler katıldı. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem haberleri ve yeni oyuncuları...

Star TV’den Fox TV’ye transfer olan ve 4. Murat döneminin konu alınacağını dizinin oyuncu kadrosu da büyük oranda değişti. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Farah Zeynep Abdullah ve Caner Cindoruk’un paylaşacağı yapıma son olarak Naz Elmas da katıldı. Naz Elmas, ekranda başarılı sonuçlar alan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisine dâhil oldu. Daha önce tarihi bir dizi olan Filinta’da kamera karşısına geçen Elmas, böylelikle ikinci kez tarihi bir yapımda rol almış olacak.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’e son olarak Gevher Sultan karakterini daha önce ‘Dudaktan Kalbe’, ‘Zehirli Sarmaşık’ ve ‘A.Ş.K.’ gibi projelerde yer alan Aslı Tandoğan ile olarak ‘Kalbim Yangın Yeri’nde izlediğimiz Ece Çeşmioğlu da dizide Atike Sultan rolüyle katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.