Adalet Bakanı Bozdağ'dan flaş Adil Öksüz açıklaması

Adalet Bakanı Bozdağ'dan flaş Adil Öksüz açıklaması
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz'dan bu yana devam eden FETÖ soruşturmaları hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Adil Öksüz'ün MİT ile irtibatı olduğunu söyleyen kimse, FETÖ tarafından kullanıldığını bilmeyen bir zavalldır, ya da bilmeyerek kendini kullandırıyor. Kılıçdaroğlu bunu söylüyorsa, bu bilgiyi kendisine geleni araştırsın. Kılıçdaroğlu'na bu bilgiyi getiren FETÖ elemanıdır."dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında şimdiye kadar 32 bin kişinin tutuklandığını açıkladı.

Bozdağ yaptığı açıklamada, 70 bin kişi için işlem yapıldığını bildirdi.Bozdağ, FETÖ yargılamaları için Ankara'nın Sincan ilçesinde yeni bir duruşma salonu inşa edildiğini söyledi.ADİL ÖKSÜZ İDDİASIBozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adil Öksüz iddiası için, "Adil Öksüz MİT ajanı falan değil, bu bir propaganda. Bunun MİT ile irtibatı olduğunu söyleyen kimse, FETÖ tarafından kullanıldığını bilmeyen bir zavalldır, ya da bilmeyerek kendini kullandırıyor.Kılıçdaroğlu bunu söylüyorsa, bu bilgiyi kendisine geleni araştırsın. Kılıçdaroğlu'na bu bilgiyi getiren FETÖ elemanıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu “açıklayamam” dediği iddiasını Selvi’ye anlatmış

İLK SELVİ YAZMIŞTI, MEĞER KAYNAĞI KILIÇDAROĞLU İMİŞ

Bakan Bozdağ'ın bu net açıklaması gözleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çevirdi. Kılıçdaroğlu, Öksüz'le ilgili kendisinde bir bilgi olduğunu fakat bunu açıklayamadığını söyleyerek, MİT ajanı imasında bulunmuştu. Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi de Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasından önce "Adil Öksüz korunuyor mu" başlığı altında bir yazı yazmıştı. Selvi bugünkü köşesinde de kaynağının Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.