Başbakan Binali Yıldırım'dan çok önemli Fitne uyarısı

Başbakan Binali Yıldırım'dan çok önemli Fitne uyarısı
Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyu 'AK Parti içinde FETÖ'cüler var' algısı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, milletvekillerine 'fitneye düşmeyelim' çağrısı yaptı.

AK Parti'deki FETÖ temizliği, herhangi bir müsamaha gösterilmeden devam ederken, Başbakan Yıldırım da özellikle parti içine sokulmak istenen nifakın önüne geçmek üzere devreye girdi. FETÖ'nün bağlantıları kanalıyla AK Parti üzerinde oluşturmaya çalıştığı algıya karşı mücadele edilmesi üzerinde duran Yıldırım'ın, bu konudaki paylaşımlarla ilgili dikkatli olunması talimatı verdiği kaydedildi.

BU YANLIŞA DÜŞMEYELİM

Yıldırım'ın, milletvekillerine gönderdiği mesaj ile FETÖ ve terör örgütleri ile amansız mücadelenin devam ettiğine dikkati çekerek, milletvekillerinin birbirini itham ve ima edecek yorum ve paylaşımlardan kaçınmalarını istediği öğrenildi.

MİLAT 17-25 ARALIK

Yıldırım'ın “Örgütle etkin mücadelenin 17-25 Aralık sonrası olduğuna da vurgu yapıp, “Öncesine yönelik paylaşımlar ve söylemler bu mücadeleye katkı sağlamadığı gibi muhabbetimize de zarar verir. Bu yanlışa düşmeyelim. Nokta” diyerek bu konudaki tartışmalara da noktayı koyduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.