İşte şehit eşinin aldığı kan parası

İşte şehit eşinin aldığı kan parası
Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in karıştığı kazada şehit olan polis Alagöz'ün davadan vazgeçen eşinin 1.5 milyon TL kan parası aldığı öğrenildi.

 

Geçtiğimiz Ocak ayında polis aracına çarparak bir polis memurunun ölümüne, bir polisin de yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle tutuklanan ünlü Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin hakkında 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Dava dün karara bağlandı.

6 YIL 3 AY HAPİS VE TAHLİYE

Mahkeme Çetin'in duruşmalardaki iyi halini göz önüne alarak cezasını 6 yıl 3 ay olarak belirledi. Çetin’in ehliyetine 1 yıl 6 ay süreyle geri alınmasına karar veren mahkeme Çetin’in tutuklulukta geçirdiği süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar verdi.

1,5 MİLYONLUK ANLAŞMA ADANA'DA

Akşam gazetesinin haberine göre; Kazanın ardından Adana’ya ailesinin yanına yerleşen eş Özlem Alagöz, şehit polisin ailesi ve çocukları adına davadaki şikayetlerinden vazgeçti. Alagöz tepki üzerine avukatı aracılığıyla açıklama yaparak Çetin Ailesi'nden herhangi bir maddi karşılığı olmaksızın davadan vazgeçtiğini iddia etmişti. Ancak Çetin Ailesi'nin 1.5 Milyon TL'lik kan parası vererek Alagöz'le Adana'da anlaştığı ortaya çıktı.

ŞEHİT EŞİ SÖZÜNDEN DÖNDÜ!

Şehit polisin eşi Alagöz yaklaşık 5 ay önceki açıklamasında “Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olması hiçbir şey değiştirmeyecek. Bu davanın arkasındayız. Şikayetimizden vazgeçmeyeceğiz" demişti.

"ÇETİN AİLESİNDEN PARA ALMADIM"

Özlem Alagöz neden şikayetini geri çektiğini ise dün Beyaz TV'ye bağlandığı canlı yayında açıklamış ve "8 aydır süren bir dava var siz de bunu takip ediyorsunuz. Artık çok bunaldım, gücüm kalmadı o yüzden pes ettim. Çocuklarıma konsantre olmam gerekiyordu. Biz bunu dilekçemizde de belirttik, maddi manevi tazminat istemiyoruz. Sadece sigorta yaptırdığınızda, karşı tarafa verilecek bir 330 bin lira para var. Onu alacağım sadece başka da hiçbir şekilde para konusu söz konusu olmadı. Benim de ihtiyacım yok zaten. Bana 'iş bulalım' teklifi etmiştiniz hatırlarsanız, benim ihtiyacım çok maddi olarak herhangi bir şeye" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum